nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Sergio Kresic recorre al tòpic: «El futbol és així»

«Ara no és moment per lamentar-se»

Passen les jornades i Sergio Kresic no canvia el seu discurs habitual després de les derrotes. El tècnic croat pronuncià ahir a la sala de premsa de l'estadi de Son Moix les paraules que acostuma a utilitzar en aquests casos: «No són moments per lamentacions. L'equip té encara molta força per continuar lluitant i lamentar-se ara no serviria de res». Kresic va recórrer al tòpic futbolístic més conegut de tots per explicar els motius de la derrota del Mallorca ahir contra la Reial Societat (0-2): «El futbol és així». El tècnic, però, va voler matisar aquesta resposta: «Crees ocasions, arribes a l'àrea contrària, no encertes a marcar i després... que hi farem! Dormir, descansar i esforçar-se més el proper partit».

Segons l'entrenador del conjunt vermellenc, el seu equip ha fet «un primer temps molt bo, amb moltes ocasiones de perill, però la Reial castigà el Mallorca amb dos gols que arribaren a pilota parada». «Cada partit és diferent. Ells han format amb dues línies en defensa, amb cinc i quatre homes, deixant Kovacevic sol davant, i no és fàcil trencar aquest sistema. Malgrat tot, hem creat perill gràcies al bon joc, però a Primera Divisió, si no marques gol quan ho has de fer, el rival no acostuma a perdonar», explicà el croat per intentar trobar les causes de la derrota, encara que afegí: «Quan encaixes gols, qualsevol opinió sembla vàlida, però en futbol no tot té una explicació lògica, i si la té, no és fàcil aprofundir-hi».

Kresic va respondre sense cap problema quan va ser preguntat sobre els tres canvis que va introduir de cop a la segona part. Novo, Paunovic i Carlos substituïren Campano, Ibagaza i Robles. «Ibagaza tenia un cop molt fort a la cama i ja era dubte per sortir al segon temps», afirmà el tècnic sobre el canvi del migcampista argentí. «Pel que fa a Campano i Novo, volia augmentar el ritme físic per estrènyer. Robles ha fet un gran partit, però volia canviar el sistema per jugar amb mitja punta i deixar un sol pivot, per això he decidit deixar Marcos, que està més acostumat», destacà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.