nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Roberto Olabe elogià la feina dels seus jugadors

«El Reial Mallorca no ha estat del tot fi»

Roberto Olabe va fer ahir història per doble partida: guanyà el seu segon partit com a tècnic de Primera Divisió i ho va fer a Son Moix, on la Reial Societat no havia guanyat en molt de temps. Pel tècnic de l'equip donostiarra, bona part de l'èxit d'ahir es va deure al mal joc del conjunt vermellenc, ja que, segons va dir a la fi del partit: «La veritat és que avui (per ahir) el Mallorca no ha estat del tot fi, però en gran part ha estat gràcies a la feina desenvolupada per la Reial Societat». En aquest sentit, va reconèixer que no s'esperava trobar-se amb un Mallorca com el d'ahir: «És dificil imaginar-te els rivals a aquestes alçades de temporada perquè amb l'ansietat i l'obligació de guanyar els equips canvien molt».

Pel que fa als sis punts recollits per l'equip des que ell es va asseure a la banqueta, el tècnic es va treure qualsevol mèrit del damunt assegurant que «tot el que vàreu veure diumenge passat, així com el que heu vist contra el Mallorca és feina dels jugadors, perquè són ells qui estan al camp» i conclogué reiterant que «tot és mèrit dels jugadors». Respecte del partit d'ahir en concret, Olabe va reconèixer que «a la primera part els blocs defensius i ofensius han estat molt separats un de l'altre, però a la segona ho hem contrarrestat i com que hem trobat el gol hem jugat molt més alleugerits».

Tot i la victòria ahir contra un rival directe, el substitut de John Benjamin Toshack a la banqueta de la Reial Societat va assegurar ahir que «encara ens queden tres partits més per guanyar. Això és una competició i, tenint en compte la situació no hi ha miracles». No obstant això, va confessar que «hem guanyat la partida a un rival directe i, a més, també l'estadística particular amb el Mallorca», en referència al gol-average. Amb el triomf d'ahir, la Reial Societat s'ha col·locat en tretzena posició, amb 36 punts, dos més que l'equip de Sergio Kresic, que està a només un punt dels llocs de descens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.