cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El Mallorca B aconsegueix un valuós empat al camp del líder

Buades marcà el gol vermellenc i Güiza pogué donar la victòria

MOTRIL 1
MALLORCA B 1

MOTRIL: José Luis (1); Velasco (1), Samuel (1), Martínez (2), Castillo (2), B. Soria (1), Maseosa (1), Arenaza (1), Marín (2), Ortiz (2), Diego López (1).
Fabián (1) per Maseosa, Matías (1) per Diego López i Raúl Martín (-) per Arenaza.
MALLORCA B: Alberto (2), Herrero (1), Julio (2), Buades (2), Amate (1), Viale (2), ReynÚs (2), Juanlu (1), Chando (1), Riera (3), Tuni (2).
Güiza (2) per Chando i Quique Mateo (1) per Juanlu.
ÀRBITRE: Pérez (col·legi murcià). Mostrà targeta groga a Velasco, Burgos, Montero (entrenador local), Samuel, Julio, Juanlu, Tuni. Explusà el local Samuel per doble amonestació (m.63).
GOLS:
1-0: minut 28, Marín (p).
1-1: minut 67, Buades.

El Mallorca B aconseguí un valuós empat al terreny del líder de la categoria en un partit en el qual el conjunt vermellenc va respondre a les expectatives creades en els darrers partits i, amb un joc ordenat en defensa i resolutiu en atac, va sumar un punt molt important en la lluita per sortir de la zona de descens a Tercera Divisió. El Motril, que sembla haver entrat en una ratxa de resultats negativa, no va respondre a allò que s'esperava del líder, sobretot després de l'expulsió de Samuel al segon temps. Amb aquest resultat, suma ja dos partits sense conèixer la victòria.

El Mallorca B es presentava a casa del líder després d'un bona ratxa que li ha permès alenar per afrontar la recta final del campionat amb esperances de salvar la categoria. Al primer temps, els de Tomeu Llompart decidiren no arriscar i donà la iniciativa al Motril, que s'avançà amb un gol de penal Marín.

En la segona part, el Mallorca B va tenir molta més possessió de pilota i més control de joc. L'equip va anar cap a devant i l'expulsió de Samuel va ser clau per recompensar els esforços dels mallorquinistes. A la sortida d'un còrner, el migcampista Buades aconseguí l'empat que acabaria sent definitiu. Güiza, que ahir va estar encertat, podria encara haver donat la victòria en els darrers minuts en una ocasió que el local Martínez va salvar sota els pals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.