• Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

La Reial Societat se'n du els tres punts de Son Moix (0-2)

El Reial Mallorca ha sortit disposat a aconseguir una victòria que el fes enfora de la zona de descens, però ha estat només un miratge, ja que la Reial Societat ha vençut per un clar 0-2. Al primer minut de joc Luque, en una jugada personal, ha driblat Jáuregui i el xut l'ha aturat en dos temps el porter de la Reial. La següent ocasió clara no arribaria fins al minut 22. I la darrera ocasió local de la primera part seria al minut 29 per part d'Etoo. A partir d'aquí la resta de la primera part ha estat un monòleg de la Reial Societat quant a control i possessió de la pilota.

A la segona part l'quip de Sant Sebastià ha sortit molt més concentrat que no el Mallorca. Fruit d'això arribaria al minut u la primera ocasió dels bascs. A la segona jugada, tres minuts després, en una jugada començada per Rekarte i acabada per Kovacevic, han batut Roa. Al minut 18, i després d'un còrner de De Pedro, la pilota s'ha passejat entre Niño i Olaizola, li ha arribat a Kovacevic, que ha contolat i ha fet el 0-2. Amb aquest resultat els bascs posen al seu favor la mitjana de gols amb el Mallorca.