Els homes de Tomeu Llompart fan una passa important cap a la permanència en golejar l'Algesires

MALLORCA B 3
ALGESIRES 0

MALLORCA B: Alberto (2), Herrero (2), Julio (1), Buades (2), Amate (2), Viale (1), Reynés (2), Juanlu (1), Chando (1), Riera (2) i Tuni (2). Güiza (1) sortí per Chando (min. 57), Quique Romero (1) per Tuni (min. 78) i Campos (1) per Herrero (min. 78).
ALGESIRES: Dani (1), Casasola (1), Kisko (2), Pablo (1), Lucas (1), De la Torre (1), Pavón (1), Aitor (1), May (2), Raúl (1) i Cabello (1). Caracol (1) per Cabello (min. 63), Emilio López (1) per Pavón (min. 63) i Molina (1) per Casasola (min. 75).
ÀRBITRE: Soriano Martínez, de València. Amonestà Herrero, Chando i el preparador físic local, i Casasola, Kisko, Pablo i May per part visitant.
GOLS: 1-0: Minut 12, Amate.
2-0: Minut 54, Amate.
3-0: Minut 78, Riera.
ESTADI: Lluís Sitjar. Uns 200 espectadors.

Chando i Tuni eren les principals apostes ofensives de Tomeu Llompart, amb un Albert Riera una mica més enrere en un partit en què només valia guanyar. A la banqueta quedaven Güiza i Quique Romero. Coneixedors de la importància del triomf, el filial sortí al camp abocat a l'atac. Als quatre minuts ja donà el primer avís, amb un xut de Tuni que sortí desviat per la dreta. Vuit minuts després arribà el primer gol, amb un sorprenent xut d'Amate, que baté Dani per dalt. Era l'1-0.

L'Algesires, per la seva banda, havia tingut l'oportunitat d'avançar-se al marcador només dos minuts abans, quan Aitor a punt estigué d'enfilar de xilena una pilota que es passejà per l'àrea d'Alberto. La millor oportunitat del Mallorca a la primera part arribà a la mitja hora, quan Tuni, primer, i Reynés, després, intentaren estavellar a la xarxa, i a pocs metres de la línia de gol, un esfèric que primer Dani i més tard Kisko arribaren a temps de rebutjar. Aquesta acció despertà l'Algesires, que pressionà al mig del camp i sotmeté Alberto a un successiu setge que no tingué el resultat desitjat pels andalusos. A punt de xiular el descans, Chando, molt desencertat durant el partit, fallà, tot sol i per tercer cop consecutiu, en el seu xut dins l'àrea a la porteria rival.

A la segona part el Mallorca B topà contra un Algesires molt més agressiu i que féu pensar en l'empat al Lluís Sitjar. No obstant això, Tuni delectà el públic amb una brillant jugada personal des de l'esquerra que possibilità el segon gol. Novament Tuni deixà poc abans de marxar una pilota dins l'àrea que Riera tan sols hagué d'empènyer. El 4-0 hauria pogut arribar en un contraatac de Güiza, però aquest optà per passar l'esfèric i la defensa visitant arribà a temps de rebutjar.