algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Partits de la Jornada

R.SOCIETAT 1
ESPANYOL 0

R.SOCIETAT: Westerveld, Rekarte, Kvarme, Jauregi, Aranzabal, Xabi Alonso, Aranburum, Tayufun, De Pedro, Khokhlov i Kovacevic. Idiakez per De Pedro al minut 70, Gurrutxaga per Aranburu al minut 85 i De Paula per Kovacevic al minut 85.
ESPANYOL: Mora, Navas, Lopo, Soldevilla, Cavas, De Lucas, Sousa, Alex Fernandez, Roger, Palencia i Tamudo. Monteanu per Alex Fernandez, Morales per Sousa al minut 50 i Pacheco per Palencia al minut 60.
ÀRBITRE: Rodríguez Santiago, del Col·legi castellanolleonès. Amonestà els jugadors Idiakez, Aranburu, Lopo, De Lucas i Navas.
GOL:
1-0: minut 18, Kovacevic.

SARAGOSSA 1
BETIS 1

SARAGOSSA: Lainez, Cuartero, Komljenovic, Pablo, Vellisca, Jose Ignacio, Acuña, Aragon, Garitano, Bilic, Milosevic. Esquerdinha per Garitano al minut 76, Corona per Aragón al minut 76 i Juanele per Bilic al minut 77.
BETIS: Prats, Filipescu, Juanito, Rivas, Luís Fernàndez, Benjamin, Ito, Joaquin, Capi, Denislon i Dani. Ikpeba per Rivas al minut 61, Mingo per Denilson al minut 81 iBelenguer per Juanito al minut 82.
ÀRBITRE: Mejuto González, del col·legi asturià. Amonestà els locals Martín Vellisc i José Ignacio, i els visitants Rivas, Denilson i Filipescu.
GOLS:
1-0: minut 26, Bilic.
1-1: minut 61, Dani.

VILA-REAL 2
VALLADOLID 2

VILA-REAL: López Vallejo, Roca, Ballesteros, Alvarez, Arruabarrena, Calleja, Galca, Amor, Cagna, Pizzi i Víctor. Guayre per Cagna al minut 34 i Gracia per Ballesteros al minut 73.
VALLADOLID: Ricardo, Peña, Marcos, Mario, Torres Gómez, Chema, Luis García, Lozano, Caminero, Fernando Sales i Fernando. Tena per Caminero al minut 46, Ricceti per Chema al minut 55 i Eusebio per Fernando Sales al minut 83.
ÀRBITRE: Ramírez Domínguez, del col·legi andalús. Amonestà Calleja, Amor, Ricardo, Marcos, Lozano i Fernando Sales.
GOLS:
0-1: minut 9, Fernando, de penal.
0-2: minut 15, Luis García.
1-2: minut 80, Calleja.
2-2: minut 86, Arruabarena.

ALABÈS 2
ATH.BILBAO 3

ALABÈS: Kike Burgos, Geli Coloccini, Téllez, Llorens, Jordi Cruyff, Astudillo, Pablo Gómez, Ibon Begoña, Rubén Navarro i Magno Mocelin Mara per Jordi Cruyff al minut 46, Karmona per Pablo Gómez al minut 68 i Lombardi per Geli al minut 79.
ATH.BILBAO: Lafuente, Larrainzar, Lacruz, Aitor Ocio, Larrazabal, Tiko, Carlos García, Óscar Vales, Alkiza, Joseba Etxeberria i Urzaiz. Santi Ezquerro per Óscar Vales al minut 33, Alkorta per Aitor Ocio al minut 46 i Cuéllar per Carlos García al minut 66.
ÀRBITRE: Arturo Daudén Ibáñez, del col·legi aragonès. Amonestà Ibon Begoña, Geli, Pablo Gómez, Lacruz, Aitor Ocio i Astudillo. Expulsà per doble amonestació Rubén Navarro en el minut 45 i Téllez en el minut 74. Expulsà de manera directa Magno Mocelin en el minut 40.
GOLS:
1-0: minut 5, Jordi Cruyff.
2-0: minut 12, Jordi Cruyff.
2-1: minut 43, Tiko.
2-2: minut 45, Urzaiz.
2-3: minut 74, Larrazabal, de penal.

RAYO 2
VALÈNCIA 1

RAYO VALLECANO: Etxeberría, Ferrón, Corino, Hernández, De Quintana, Graff, Peragón, Quevedo, Pablo Sanz, Michel i Bolic. Helder per Hernández, Vivar Dorado per Ferrón i Glaucio per Bolic.
VALÈNCIA CF: Cañizares, Curro Torres, Pellegrino, Ayala, Carboni, Angulo, Marchena, De los Santos, Vicente, J. Sánchez i Salva. Fabio Aurelio per Carboni, Aimar per Marchena i Mista per Salva Ballesta.
ÀRBITRE: Turienzo Àlvarez (comitè castellanolleonès). Amonestà Graf per part del Rayo i Pellegrino, Turro Torres i Vicente per part del València. Expulsà el local Pablo Sanz, per doble amonestació, en el minut 66 de joc.
GOLS:
0-1: minut 28, Angulo.
1-1: minut 45, Pellegrino (p.p.).
2-1: minut 57, Corino.

SEVILLA 0
MÀLAGA 2

SEVILLA: Notario, Njegus, Prieto, Pablo Alfaro, David, Gallardo, J. Casquero, Torrado, Luis Gil, Reyes i Moisés. Olivera per Luis Gil al minut 56, Fredi per Torrado al minut 68 i Mario per Gallardo al minut 79.
MÀLAGA: Contreras, Josemi, Fernando Sanz, Litos, Roteta, Gerardo, Miguel Angel, Romero, Musampa, Dely Valdés i Darío Silva. Bravo per Litos al minut 46, Canabal per Darío Silva al minut 68 i Zárate per Gerardo al minut 85.
ÀRBITRE: Juan Ansuátegui Roca, del col·legi Valencià. Amonestà Darío Silva, Litos, J. Casquero, Roteta, Canabal i Dely Valdés.
GOLS:
0-1: minut 59, Dely Valdés.
0-2: minut 75, Dely Valdés.

CELTA 3
LAS PALMAS 2

CELTA: Cavallero, Coira, Yago, Méndez, Silvinho, Vagner, Luccin, Karpin, Mostovoi, Gustavo López i Catanha. Jesuli per Gustavo López al minut 61, Giovanela per Vagner al minut 73 i Edú per Catanha al minut 81.
UD. LAS PALMAS: Orlando Quintana, Angel, Àlvaro, Schürrer, Edu Alonso, Paqui, Josico, Samways, Jayo, Pablo Lago, i Orlando Suárez. Rubén per Jayo al minut 46, Carmelo per Pablo Lago al minut 59 i Sequeiros per Suárez al minut 78.
ÀRBITRE: Pino Zamorano. Va amonestar amb cartolina groga Mostovoi i Silvino per part del Celta i Schürrer, Àlvaro, Paqui, Samways i l'entrenador Fernando Vázquez per part de la Unió Esportiva Las Palmas.
GOLS:
1-0: minut 21, Catanha.
2-0: minut 38, Mostovoi.
2-1: minut 57, Orlando.
2-2: minut 73, Paqui.
3-2: minut 78, Karpin.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.