muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Partits del cap de setmana

Ferrioler-Santanyí  

El Ferrioler no ha de tenir problemes per superar el Santanyí a Son Ferriol, malgrat que el conjunt de Damià Barceló mai no és fàcil de vèncer. L'onze de Darder és favorit, tant per la posició que ocupa a la classificació com per la qualitat de la seva plantilla.

Àrbitre: Arenas Cuesta
Hora: 17.00 (avui)

Binissalem-Sp Maonès  

L'Sporting Maonès, ara de la mà de Lluís Vidal, intentarà aconseguir un triomf, després de nou partits sense guanyar. El Binissalem és el favorit per adjudicar-se els tres punts en disputa, malgrat que quan un equip estrena entrenador sempre juga especialment motivat.

Àrbitre: De la Cámara
Hora: 17.00

Sóller-P Calvià  

El Sóller aconseguí un valuós empat diumenge a Eivissa i rep demà el Platges de Calvià amb la moral alta. En tot cas, el conjunt solleric no pot descuidar-se, ja que es troba en zona ben perillosa. El Platges de Calvià és molt irregular, capaç del millor i del pitjor.

Àrbitre: Bosch
Hora: 17.00

Montuïri-Eivissa  

El Montuïri es troba ben a prop de la zona més perillosa de la classificació, mentre que l'Eivissa ocupa la 18a posició. Es tracta d'un partit transcendental per a un conjunt i l'altre. El Montuïri sembla guanyador, però la necessitat fa especialment perillós l'Eivissa.

Àrbitre: Albertí Oñate
Hora: 16.30

Manacor-Constància  

El Manacor perd el tren de la lligueta i necessita imperiosament guanyar el líder, el Constància, per no perdre contacte de manera definitiva amb el grup capdavanter. Així i tot, el Constància just ha perdut un partit i el més normal és que puntuï dins na Capellera.

Àrbitre: Moreno Martínez
Hora: 12.00

UE Poblera-Vilafranca  

Es tracta d'un dels partits més atractius de la jornada, ja que la UE Poblera, de la mà de Martí Munar, és un dels equips que millor futbol practica a la categoria. El Vilafranca és tercer i teòricament superior, però ho haurà de demostrar al terreny de joc.

Àrbitre: Flaquer Rey
Hora: 16.30

S Eulàlia-Arenal  

La Penya Esportiva Santa Eulàlia, que diumenge passat fou derrotada per l'Atlètic Balears a Palma, no ha de tenir problemes per guanyar l'Arenal. El conjunt mallorquí ocupa ara la 16a posició, però no pot descuidar-se ni poc ni molt. Ho tindrà difícil a Santa Eulàlia.

Àrbitre: Corrales
Hora: 17.00

S Ponça-At Balears  

L'Atlètic Balears de Benigno Sánchez és favorit per adjudicar-se els punts en la pràctica totalitat dels partits que disputa. Ara bé, el Santa Ponça és un equip molt incòmode, al qual, a més a més, se li ha donat bé l'equip blanc-i-blau a les darreres campanyes.

Àrbitre: Daza Blanco
Hora: 17.00

Felanitx-Espanya  

Duel de necessitats de punts. El Felanitx, penúltim, i l'Espanya, coer, han de menester els tres punts per mantenir intactes les seves esperances de permanència. El Felanitx fou golejat diumenge, mentre que l'Espanya ha mostrat una tímida reacció a les darreres jornades.

Àrbitre: Martín García
Hora: 16.00

Alaior-Cardassar  

Dos equips de la zona mitjana de la classificació i un matx de molt difícil pronòstic. El fet de jugar a casa dóna avantatge a l'Alaior, però qualsevol resultat és possible. El Cardassar practica bon futbol i juga sense cap tipus de pressió. Es preveu un bon partit.

Àrbitre: Murillo
Hora: 16.30

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.