algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'Atlètic tindrà el seu nou camp

Cort construirà el terreny de joc amb els doblers del superàvit

L'Atlètic Balears podrà disposar finalment del terreny de joc que va demanar fa gairebé un any a l'Ajuntament de Palma. Després d'una reunió entre el regidor d'Esports, Gaspar Oliver, i el president del club blanc-i-blau, Miguel Àngel Gómez, l'Ajuntament s'ha compromès a construir el nou camp a partir del mes d'abril.

El nou terreny de joc, que estarà situat molt a prop del poliesportiu Germans Escales, no començarà a construir-se fins el mes que ve, perquè l'Institut Municipal de l'Esport (IME) no sabrà fins a aquesta data de quina quantitat disposa per fer inversions. Això és degut que l'IME espera saber quin és el superàvit de l'any 2001: aquesta serà l'única font de doblers que tindrà l'Ajuntament per invertir en matèria esportiva durant el 2002.

De la quantitat final que desprengui aquest esperat superàvit dependrà també si el camp a construir serà de terra o de gespa artificial. «L'Ajuntament necessita saber de quina quantitat disposa per decidir sobre quina superfície es farà el terreny», assegurà ahir Miguel Àngel Gómez, que es mostrà força convençut d'acabar gaudint d'un camp de gespa artificial: «A la reunió ens han assegurat que gairebé amb tota seguretat el camp serà de gespa artificial».

La història del nou camp de l'Atlètic Balears ve de molt lluny, concretament de dia 28 de març del 2001, ja fa gairebé un any, quan el batle de Palma, Joan Fageda, es va reunir amb el mateix Miguel Àngel Gómez i Gaspar Oliver, i es va comprometre a construir un segon terreny de joc per a l'Atlètic, que d'aquesta manera frenarà el preocupant deteriorament de la gespa de l'Estadi Balear. Fageda intentà tancar amb aquell gest la polèmica entre Ajuntament i Atlètic, que arribà fins i tot a la petició de dimissió que va fer Gómez a Oliver. El batle apagà el foc, però l'Ajuntament ha fet esperar encara un any més el club de la via cintura fins a concedir-li una petició de fa més de cinc anys enrere.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.