nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un punt per Granada i Mallorca B

El conjunt de Tomeu Llompart es mostrà molt sòlid en defensa

GRANADA 0
MALLORCA B 0

GRANADA: Gustavo (1), Garrido (2), Marín (1), Alberto (2), Triana (1), Jara (2), Guereñu (1), A.Diaz (2), Camacho (1), I.Nuevo (1) i F.Alvarez (2).
Dezzotti (1) per Guereñu en el minut 53 i Benavides (1) per F. Àlvarez en el minut 77.
MALLORCA B: Alberto (1), Juanlu (2), Campos (1), Sánchez (2), Herrero (1), González (-), Viale (2), Amate (2), Roberto (1), Chando (2) i Güiza (1).
Reynés (2) substituí González, lesionat, en el minut 8, Zarandona (1) entrà per Juanlu en el minut 61 i Nando (-) suplí Roberto en el minut 91.
ÀRBITRE: Martínez Franco, del Comitè murcià. Amonestà Triana, Marin, Díaz, Nuevo i Roberto.

El Mallorca B repetia desplaçament i ho feia amb la intenció d'aconseguir un nou triomf. I l'onze de Tomeu Llompart aconseguí un empat davant un Granada que cedí dos nous punts i manté així la seva crisi de resultats, que el converteixen en un equip vulgar. Ahir, els andalusos mai no pogueren amb el Mallorca B en un partit igualat. El Granada hi posà voluntat, però demostrà que continua negat amb el gol. El Mallorca B va anar de més a menys en cada part.

Una falta botada per Amate que s'estavellà en el travesser en el minut tres fou l'oportunitat més clara per als mallorquins, que després es mostraren irregulars i conservadors. González es lesionà en el minut 8, però l'equip no notà la baixa. En tot cas, amb el pas dels minuts, el Granada anà millorant, mentre que els de Llompart perdien gas.

L'equip balear, ben ordrenat en defensa i amb un mig camp molt treballador, contenia bé el joc i cercava Güiza i Chando a la vanguàrdia, malgrat que quasi no els arribaven pilotes. La segona meitat, com la primera, també començà amb millor joc del filial, però de manera paulatina el Granada va aconseguir el control del partit. De tota manera, s'arribà al final dels noranta minuts amb un just empat a zero. Un punt per a cada equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.