algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Futbol femení

Quasi amb tota probabilitat els dies 1, 2 i 3 de març, la nostra illa mallorquina es convertirà en escenari de la segona fase corresponent al Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de futbol femení en categories sub 17 i sub 25. Quatre seran les representacions que hi participaran: Astúries, Galícia, Andalusia i Balears. Una curta competició que la Federació Espanyola no ha dubtat a atorgar com a correspondència a les gestions que han duit a terme el president del futbol base Manolo López Lacal, comptant amb el suport del president federatiu, Antoni Borràs. Continuarem informant.

A ratificar el lideratge Segon partit corresponent a la segona volta del campionat de Tercera Divisió, que avui capvespre tindrà per escenari el rectangle de joc del Nou Camp d'Inca entre Constància i Platges de Calvià. Temps enrere, quan es tractava de l'enfrontament d'aquests dos rivals sorgia rància rivalitat que es traduïa en noranta minuts de joc vibrant, que encaterinava els molts aficionats fos en el camp que fos. Pel que sigui, el nivell actual és molt distint, i si bé mai no falta emotivitat i nervis a l'engrós és molt distint al que succeïa tradicionalment. Jaume Bauzà, que haurà d'ocupar seient a la tribuna, compta amb la majoria d'efectius en plenitud de facultats i amb ganes boges de disputar aquest partit. Quique Ferrer és l'únic efectiu que no podrà irrompre en el terreny de joc per sanció federativa. Partit que començarà a les quatre en punt d'avui horabaixa sota l'arbitratge del col·legiat Munar Gelabert. Posteriorment, a les mateixes dependències del camp, tindrà lloc una apetitosa torrada per celebrar la vigília de la festa de Sant Sebastià.

Continua la tradició Demà diumenge, un bon nombre d'esportistes de Son Ferriol es desplaçaran als Pirineus disposats a complir no solament amb la tradició sinó amb la il·lusió d'aconseguir fer-se notar en les proves en les quals anualment participen, de manera especial el «presi» Biel Caragol, el seu fidel Jaume Rosselló i, evidentment, el bomber famós Pep Jaume, acompanyats tots ells de les respectives famílies, juntament amb un gran nombre d'acompanyants que cada temporada gaudeixen d'uns dies de relax a les pistes tan conegudes de Baqueira Beret. Estació que en aquests dies registren gran activitat. La tornada està prevista pel divendres a darrera hora, disposats a gaudir una vegada més de l'espectacular partit que a Son Ferriol tindrà lloc el diumenge dia 27 entre el conjunt amfitrió i l'aspirant a renovar el títol de campió.

Estadi Balear A les quatre d'avui horabaixa, sota la direcció arbitral del col·legiat Murillo Martínez, s'enfrontaran Atlètic Balears i Binissalem, rivals que es veuran minvats d'efectius titulars en estar sancionats Loren, per part de l'amfitrió, i Tovar del Binissalem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.