algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

Els mundials de triatló i de futbol sala fan la primera passa oficial

Es disputaran els mesos de juliol i octubre del 2004, respectivament

Els ,undials universitaris de triatló i de futbol sala que es disputaran a Palma els mesos de juliol i d'octubre, respectivament, de l'any 2004 feren ahir la seva primera passa oficial a Cort amb la presentació del projecte a càrrec del batle, Joan Fageda. La delegació que es va desplaçar a la localitat italiana de Tarvisio la setmana passada per assistir a l'assemblea de la FISU va fer especial emfàsi a aconseguir el Mundial de Triatló, per al qual no trobaren gens d'oposició, perquè era l'opció que més interessava. La intenció de crear i de consolidar un obert internacional a Mallorca va ser decisiva per donar tot el suport a la iniciativa.

La cerimònia d'obertura dels dos mundials tindrà lloc al castell de Bellver. El recorregut del triatló, que es disputarà els dies 2 i 3 de juliol, tindrà el seu començament i final a la zona de Can Pere Antoni, mentre que el futbol sala, entre els dies 5 i 10 d'octubre, tindrà com a seu el Palau Municipal d'Esports de Son Moix. Es preveuen uns 200 participants, procedents de 35 països diferents, en el Mundial de Triatló, mentre que en el Mundial de Futbol Sala, la previsió és de 300 participants procedents de 20 països.

A l'acte de presentació va assistir un nombre exagerat de personalitats que representaven els tres estaments implicats en l'organització d'aquests campionats: l'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció General d'Esports i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Entre els assistents destacaven, de l'IME, el director, Gaspar Oliver, a més del gerent, Santiago Coll, i del cap d'àrea tècnica, Pep Lluís Berbel. Maria Antònia Salvà representava la Direcció General d'Esports, en absència de Joana Maria Petrus, que és a Menorca; i quant a la UIB assistiren el rector, Llorenç Huguet, i la vicerectora, Mercè Gambús. Quant a les federacions de triatló i de futbol sala, hi havia el vicepresident de la primera, Jaume Martí, i el president de la segona, José Luis Ruiz.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.