cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Kresic: «Ja no és vàlida cap excusa»

El croat exigí una reacció immediata als jugadors

«La situació demana una reacció immediata i això vol dir aquest diumenge. Ja no és vàlida cap excusa». Així de clar es manifestà el tècnic mallorquinista, Sergio Kresic, qui, tot i la duresa de les seves paraules en la roda de premsa posterior al partit, assegurà que «amb això no estic criticant els meus jugadors, però si no ens posam les piles i mantenim el cap fred, no aconseguirem sortir d'aquí». Sobre aquest punt, el tècnic croata va explicar des de l'estadi Insular que «és veritat que és molt més difícil lluitar per la permanència que competir per una plaça de la UEFA, així com que el Mallorca no està tan acostumat com els altres equips a lluitar per evitar el descens, però no serveix de res excusar-se amb això» i va afegir que l'única solució és «sortir al camp i lluitar els noranta minuts de joc».

Pel que fa al partit en si, Kresic va lamentar que tots els entrenaments d'aquesta setmana no servissin de res durant l'encontre contra la UE Las Palmas: «Precisament aquesta setmana hem treballat les jugades a pilota aturada en contra i a favor, i just ens han marcat dos gols, per la qual cosa he de suposar que l'esforç realitzat no ha servit de res de cara al partit, però el futbol és així», explicà. Igualment, el tècnic assegurà que «jo ja havia pronosticat que els petits detalls decidirien el partit, que ha estat equilibrat, i ara només em resta demanar als meus jugadors que els darrers deu minuts de partit els disputin amb els cinc sentits posats per evitar qualsevol rematada».

Respecte de com va veure el seu anterior equip, Las Palmas, el croata apuntà que «l'he vist com m'esperava. És un equip que sap el que es juga i el que vol en cada moment, i per això ha aconseguit tantes victòries» i confessà que «a tots els he vist molt bé». Pel que fa al canvi d'Ariel Ibagaza, Kresic digué que «va tenir molèsties a la cama i per això vàrem decidir realitzar el canvi, però crec que no és greu i que diumenge podrà jugar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.