algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

El Madrid exposa el lideratge

El conjunt de Del Bosque s'enfronta al València en el Bernabéu

El Reial Madrid-València es presenta com el plat fort de la 20a jornada de Lliga, amb la qual s'inicia la segona volta del campionat, en la qual el campió d'hivern defensarà el seu recentment estrenat lideratge contra el conjunt de Rafa Benítez, tercer a la classificació a només dos punts. L'equip de Del Bosque afronta la seva segona defensa del lideratge al Santiago Bernabéu, on no ha perdut en tota la temporada i on, des que començà l'any, els seus compromisos s'han traduït en golejades (3-2 a l'Atlètic de Madrid, 3-1 al Deportivo i 4-0 al Rayo Vallecano). El Deportivo se les tornarà a veure amb el Valladolid després del duel de Copa, que finalitzà amb triomf blanc-i-blau. Els homes d'Irureta passen un mal moment i necessiten una reacció immediata.

Aquesta jornada es presenta, en principi, favorable als interessos del Celta, que torna a jugar a casa, on rep l'Osasuna. Malgrat que l'equip de Pamplona sembla en alça i treballa per allunyar-se del descens, el conjunt gallec tractarà de treure's l'espina, després del cop que li pegà el coer a la passada jornada. La jornada comptarà també amb l'atractiu derbi basc Athletic de Bilbao-Reial Societat, que enguany es presenta favorable als biscaïns, tot i que els números no l'acompanyen en els seus compromisos de casa, ja que l'Athletic és cinquè, mentre que la Reial Societat és penúltima.

El Betis és un altre equip que espera possibles travelades per la part alta. A quatre punts del primer i en lloc de UEFA, el conjunt bètic defensarà aquesta privilegiada posició davant el Màlaga. L'encert golejador del Sevilla lluny del seu estadi és el major aval de què disposa per cercar la sorpresa en el Camp Nou. El Barça sols ha cedit una derrota a casa seva, però no acaba de trobar la millor fórmula. Rayo Vallecano i Tenerife hauran de desplaçar-se als difícils camps del Vila-real i de l'Alabès, respectivament. No ho tenen gens fàcil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.