• Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

El Mallorca perd a Valladolid i entra en zona de descens (2-1)

El Reial Valladolid s'ha imposat avui al Reial Mallorca per 2 a 1 a l'estadi Nuevo Zorilla. De bon començament el Mallorca ha trobat el camí de la porteria de Ricardo enviant pilotes en profunditat que guanyaven l'esquena de la defensa del Valladolid. Al minut 3 Luque ha aprofitat una pilota en llarg per superar Caminero i plantar-se tot sol davant del porter que ha desviat la rematada. Al minut 5, una jugada individual de Tote rematada per Fernando ha acabat amb un 1-0 a favor dels locals. Una nova jugada per l'esquerra del Mallorca ha acabat amb una rematada de Novo que sortiria fora dels tres pals. I al minut 27 Luque encara faria un altre llançament frontal que ha obligat el porter Ricardo a lluir-se un cop més. El Valladolid també disposaria de la seva oportunitat als 32 minuts amb un xut del mexicà Cuauhtemoc Blanco.

Després del decans el Mallorca seguiria amb el seu recital d'ocasions, al minut 46, a la sortida d'un servei de còrner, Paunovic no ha sabut aprofitar un pilota morta a l'àrea castellana. La primera ocasió del Valladolid a la segona meitat ha estat per a Tote qui, al minut 59, amb Luis Garcia farien el 2-0. Aquesta jugada ha estat el revulsiu d'un Mallorca que quatre minuts més tard faria el 2-1 quan Luque ha culminat una jugada iniciada per Carlos. D'aquest moment fins al final del partit el Valladolid s'ha tancat al seu camp per poder defensar un resultat que li ha atorgat la victòria i que deixa el Mallorca en els llocs de descens a segona divisió.