algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

El filial, a continuar la progressió

El Mallorca B rep el Cartagonova després de la victòria a Mèrida

La victòria a Mèrida ha de tenir continuïtat avui davant el Cartagonova. Els homes de Tomeu Llompart reben els murcians (12 hores al Lluís Sitjar) amb la necessitat de punts i amb la il·lusió posada en la segona volta del campionat. Els vermellencs volen agafar el camí de la victòria i no amollar-lo fins al final de la temporada, i això implica assegurar primer els partits de casa.

El tècnic del filial té les baixes d'Herrero, Morgado, Rueda i Quique Mateo, a les quals s'ha afegit a darrera hora la de Toni González. El mallorquí ha recaigut de les seves molèsties en el turmell i no s'ha pogut entrenar amb regularitat. En la llista de convocats, destaca la presència de Miquel Àngel Moyà. El de Binissalem, una de les perles del planter del Mallorca, no té compromís amb els juvenils, ja que no hi ha jornada de Divisió d'Honor.

Llevat de sorpreses de darrera hora, Llompart presentarà el seu onze de gala amb Alberto a la porteria; una línia de quatre defenses amb Candela, Viale, Julio i Campos; un centre del camp amb Zarandona, Roberto Merino, Amate i Buades; i la parella de davanters formada per Güiza i Chando. El filial vermellenc no ha aconseguit bons resultats al Lluís Sitjar, on tan sols ha sumat cinc punts, fruit d'una victòria i dos empats. L'escalada a la classificació implica guanyar avui el Cartagonova.

L'equip murcià, per la seva banda, ha guanyat cinc dels darrers set partits que ha disputat, i tan sols n'ha perdut un. Des de l'arribada de José Ramón Corchado a la banqueta, el Cartagonova s'ha mostrat intractable i és un dels equips a batre de la categoria. Corchado tindrà les baixes de Dani, Albelda "germà del jugador del València" i Domínguez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.