algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Madrid-Depor, bon regal de Reis

Es jugaran el campionat d'hivern aquest vespre al Santiago Bernabéu

La Lliga espanyola torna a posar-se en marxa avui dissabte, concloses les vacances nadalenques, amb un oportú duel entre Reial Madrid i Deportivo que enfrontarà els dos primers de la classificació amb l'honorífic títol de campió d'hivern en joc. Ambdós equips arriben a la jornada dinovena, darrera de la primera volta, separats per un sol punt a favor dels deportivistes, però també perseguits de prop per Celta, Betis i Athletic, empatats amb un punt menys que els blancs. Els antecedents d'aquesta temporada parlen a favor dels homes de Vicente del Bosque, que encara no han perdut a casa, mentre que els de Javier Irureta no presenten una estadística gens favorable a les seves sortides: quatre derrotes i dos empats, per només tres victòries.

Aquest enfrontament, juntament amb el Betis-València de diumenge, quart contra setè però també a un punt de distància, poden alterar substancialment la part alta de la classificació de Primera. Les circumstàncies del xoc de Sevilla són semblants a les del Madrid-Deportivo: un Betis fort al seu estadi, on ha perdut una única vegada, i un València que només porta una victòria a domicili i que ha fet de l'empat (sis de nou) un costum. El Celta, tercer, jugarà igualment a casa i davant del millor rival possible per començar l'any, el coer Rayo, que no coneix el triomf en els seus desplaçaments.

També aparentment desequilibrat es presentaria l'Athletic-Tenerife, cinquè contra penúltim, si no fos perquè l'equip de Bilbao mostra enguany a casa la seva pitjor cara, amb només dues victòries i tants gols marcats, onze, com encaixats. L'Alabès de Mané, que comparteix zona UEFA amb l'Athletic de Bilbao, rebrà l'Osasuna amb una important baixa en el seu esquema, la del nigerià Cristopher Kanu, que té el mateix problema que el mallorquinista Etoo: està preparant la Copa d'Àfrica amb la seva selecció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.