algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Alfonso confirma que es queda al Barça i lluitarà per la titularitat

El davanter assegura que «l'Atlètic de Madrid era la millor opció per partir»

El davanter madrileny Alfonso Pérez quedarà definitivament al Futbol Club Barcelona i lluitarà perquè l'entrenador, Carles Rexach, compti amb ell durant tota la temporada. Alfonso s'ha vist obligat a continuar al Barça després que l'Atlètic de Madrid descartàs definitivament la seva cessió en no haver-hi acord entre els clubs. El jugador de Getafe va confirmar ahir que continuarà al Barça i va admetre que en cas d'haver partit, «la millor opció era l'Atlètic de Madrid».

El davanter internacional vol fer-se un forat a l'equip blaugrana, malgrat que té el «temor» de no gaudir d'oportunitats. «En un principi estava descartat i ara que em qued m'agradaria que se'm tractàs com un jugador més a l'hora de jugar. Faré possible per jugar i entrar en les convocatòries», assegurà. «Tots som jugadors útils i jo vull aportar el meu granet d'arena per aconseguir èxits. Rexach és un home de futbol i sap que m'entrén amb moltes ganes», va declarar el madrileny. De moment, Alfonso ha entrat en les dues darreres convocatòries del Barça, contra el Parma en el Trofeu Joan Gamper (on va marcar un gol) i ahir davant el Wisla de Cracòvia a la Lliga de Campions.

El davanter holandès Marc Overmars va rebre ahir l'alta mèdica un cop que s'ha recuperat dels seus problemes musculars a la cama esquerra. Overmars confirmà que estarà disponible perquè Rexach el convoqui per al primer partit de Lliga davant el Sevilla, que es disputarà el proper diumenge. L'holandès confia en la seva adaptació al nou projecte blaugrana, perquè assegura que pot jugar en diversos esquemes tàctics: «Puc jugar en tres o quatre sistemes diferents i per a mi no és un problema. A l'Arsenal vaig jugar tres anys amb un 4-4-2 o només amb un extrem. És més, em vaig adaptar a jugar tant a la banda dreta com a l'esquerra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.