cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Estadi Balear

Recuperats a mitges de l'ensurt sofert pels directius del conjunt de l'Estadi Balear que els va proporcionar l'eliminatòria de Copa del Rei contra el rival africà, C.S.Ceuta, l'activitat continua a bon ritme, tant administrativament com igualment quant a la posada a punt dels efectius que integraran la plantilla. El passat diumenge s'enfrontaren contra el Peguera, al qual derrotaren per dos a zero. El proper diumenge, igualment a l'Estadi Balear, el rival ja serà de mes categoria, tot un Platges de Calvià que a partir de les set intentarà derrotar l'amfitrió de bona posició. Plantilla que ha sofert alguna modificació al llarg dels dies de la setmana passada. Es tracta de la baixa definitiva de Sergio Paris, que no retornarà a l'illa, com igualment el central Cristian, que ha optat per firmar per un equip peninsular. Baixes que han estat substituïdes per la renovació del lateral Paco i Esteva juntament amb el davanter Juan Samper, fins fa uns dies efectiu estel·lar del Constància d'Inca. El capítol de nous associats es va incrementant de forma positiva, existint la confiança que abans que s'inauguri la temporada oficial, el nombre dels esmentats superarà la quota de la temporada anterior.

Inauguració apoteòsica La XXIX edició del Torneig de Sa Llum serà recordada per tots els que es varen donar cita a les instal·lacions totalment reestructurades Es Revolt com un fet inoblidable. La veritat és que els responsables de l'organització, Rafel Miralles i Rafel Fullana, poden estar orgullosos de l'èxit espectacular que en tots els aspectes vàrem tenir la sort de comprovar. I amb nosaltres, la primera autoritat de la vila, Biel Matas, alts responsables federatius, Tony Borràs, Luis del Olmo, Miguel Bestard Cabot, com igualment el ja mític «convidat», mossèn Guillem Rigo, un dels fundadors ja fa la friolera de vinti-nou anys, d'aquest certamen de futbol base, que de cada dia es va consolidant. Com a rúbrica, la sessió de focs artificials, sorpresa per als més petits que ho celebraran jubilosament. Com a colofó, partit entre La Salle i Penya Arrabal, finalitzat en victòria lasaliana per dos a un. Avui dimarts, amb horaris de 19, 20:30 i 22:00 hores, Montuïri-Santanyí (infantil B), Montuïri-Atc.Balears B (Cadets B), i Montuïri-Atc.Balears (Juvenil).

C.D.Binissalem El pla de preparació del conjunt del Binissalem, ja no quedarà interromput en el que queda de pretemporada. El dissabte passat dia 4, el quadre de Miquel Bestard es va plantar a Son Bibiloni, i derrotà el Mallorca Divisió d'Honor, per 0 a 1. Dissabte dia 11, serà el Gènova el que visiti el camp municipal local. Vint-i-quatre hores després, el conjunt es desplaçarà per jugar a Alcúdia. El dimecres dia 15, Festa de la Mare de Déu, tot un Binissalem-Sóller en suficient «morbo» per interessar. Dissabte dia 18, Binissalem-Arenal, i el dimecres dia 22, Poblera-Binissalem. Per finalitzar el dia 25, en ocasió del partit Binissalem-Ferrioler.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.