algo de nubes
  • Màx: 15.65°
  • Mín: 7.61°
15°

El València exposa el lideratge

El Reial Madrid té un partit força complicat a Vila-real

El València, líder de Primera, visitarà avui Mendizorroza per enfrontar-se a un Alabès del qual sols el separen tres punts i tres llocs, però que du una campanya bastant irregular a casa, amb tres victòries i dues derrotes.

L'equip d'Héctor Cúper, que la setmana passada empatà amb el Rayo, ja ha perdut tota la renda que acumulà a jornades anteriors i, malgrat que manté el lideratge, està empatat a punts amb el Deportivo, que, en principi, té una sortida més senzilla a Pamplona.

Igualment amb el lideratge en joc, el Deportivo visitarà el camp d'Osasuna, on ningú no ha perdut aquesta temporada. Però l'equip gallec no està molt fi a les seves sortides "dues victòries de cinc partits", la qual cosa augmenta la incertesa sobre quin equip sortirà líder de la darrera jornada.

El tercer partit avançat al dia d'avui és el Vila-real-Reial Madrid. Per primera vegada està garantit el ple a El Madrigal, on l'afició local podrà veure a les files rivals totes les estrelles, amb l'excepció d'Albert Celades.

El Barcelona està necessitat d'un bany de moral, després que la setmana passada fos eliminat de la Lliga de Campions i fou derrotat a la Lliga a casa pel Vila-real. Per recuperar punts i alegria, el migcampista Gerard ha demanat un plus d'entrega a l'equip a Saragossa.

La Real Societat, coer, continua pendent d'obtenir a Anoeta la seva primera victòria i disposarà d'una nova oportunitat davant el Numància.
Juntament amb Osasuna i Reial Societat ocupa llocs de descens el Racing, que afronta una complicada sortida a Vigo. El Celta està invicte a Balaídos i el Racing encara no ha guanyat fora.

El Rayo, actualmente en llocs d'UEFA, rebrà el Màlaga, que ocupa la 13a posició, i completaran la jornada dos partits molt igualats, Oviedo-Valladolid (el Valladolid no ha perdut a Zorrilla) i Espanyol-Athletic (l'equip de Bilbao encara no ha guanyat a cap sortida).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.