muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Partits del cap de setmana

Ferrioler-Binissalem El Ferrioler que, malgrat ocupar la segona plaça, està acusant per ventura en excés la joventut de la seva plantilla, no ha de tenir cap dificultat per superar el Binissalem. El conjunt de Darder, que perd molt lluny de Son Ferriol, és mal de superar al seu terreny.
Àrbitre: Caballero. Hora: 17.00 (avui)

Vilafranca-S. Eulàlia Es tracta d'un dels partits més atractius de la jornada entre dos dels equips amb clares opcions de disputar la lligueta d'ascens. Els eivissencs es troben en un bon moment i el fet de jugar a na Capellera de Manacor provoca que minvi la importància del factor camp.
Àrbitre: Martorell. Hora: 15.00

Pollença-Montuïri Just s'han disputat tretze jornades de Lliga, però ja sembla molt complicat que el Pollença pugui assolir la permanència. En tot cas, els pollencins són partits, com els de demà amb el Montuïri, els que han d'intentar guanyar per lluitar per la permanència.
Àrbitre: Ribot. Hora: 16.00

Eivissa-At. Balears Malgrat la derrota de diumenge passat al seu terreny de joc davant el Santa Ponça, tot fa pensar que l'Atlètic Balears no tindrà la mínima dificultat per superar l'Eivissa a Can Misses. Els blanc-i-blaus són clarament superiors, malgrat que mai no ho tindran fàcil.
Àrbitre: Munar. Hora: 17.00

Sóller-At. Ciutadella El fet de jugar a Sóller dóna avantatge al conjunt de Frontera. En tot cas, el partit s'ha de jugar i ni un ni altre equip han demostrat regularitat suficient per presentar-se al partit com a favorit. Es presenten així noranta minuts oberts i de gran emoció.
Àrbitre: Daza Blanco. Hora: 16.00 (avui)

Alaior-Montaura Malgrat els set punts d'avantatge que té el conjunt de Mancor respecte de l'Alaior, qualsevol resultat que no sigui una victòria dels menorquins serà una monumental sorpresa. L'Alaior és clarament superior, però pot acusar l'obligatorietat de guanyar.
Àrbitre: Pérez Galera. Hora: 16.30

Cardassar-P. Calvià El Platges de Calvià es troba en un gran moment de joc, tal com ho demostra que diumenge passat superà el Vilafranca. El Cardassar, per la seva part, es troba en una zona tranquil·la de la classificació. En definitiva, són dos equips de característiques molt semblants.
Àrbitre: Fernández. Hora: 16.00

S. Ponça-Manacor Partit de molt difícil pronòstic, malgrat que el Santa Ponça té un lleuger avantatge pel fet de jugar a casa i viure un excel·lent moment esportiu "diumenge passat guanyà a l'Estadi Balear". En tot cas, el Manacor, de mica en mica, millora i ja és vuitè.
Àrbitre: Arenas. Hora: 17.00

Constància-Sp.Maonès La lògica fa pensar que el Constància no tindrà cap dificultat per aconseguir els tres punts a Inca. L'Sporting Maonès no es troba, ni de prop, en el seu millor moment, malgrat que necessita els punts per iniciar la remuntada cap a posicions capdavanteres.
Àrbitre: Duarte. Hora: 16.30

Espanya-UE Poblera L'Espanya, que semblava que podria ser l'equip revelació de la temporada, encadena mals resultats i es troba ja en una situació molt difícil a la classificació. Així, la UE Poblera pot aprofitar la feblesa del conjunt de Miquel Magaña per sumar tres punts més.
Àrbitre: García Baquero. Hora: 16.00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.