algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Les idees clares d'en Llorenç Serra Ferrer

Des de Barcelona defineixen l'arribada del tècnic mallorquí com «la tornada de la lògica del futbol»

El «bruixot» de sa Pobla té les idees molt clares. Ja pot estar en el Mallorca, en el Betis o en el mateix FC Barcelona. Llorenç Serra Ferrer ja ha demostrat en els pocs dies que du com a màxim responsable de la plantilla blaugrana que sap el que té entre mans.

Sense crits, ni floritures ni mitjans revolucionaris, el tècnic mallorquí ha fet arribar als seus jugadors el que vol, és a dir, les seves idees que, per cert, són més que clares i llampants. La seva primera decisió fou descartar homes com Hesp, Baia o Bogarde. Ni tan sols els ha duit a la concentració d'Holanda. Després ha deixat clar que vol el porter mallorquí del Betis Toni Prats, que Rivaldo és intocable i que donava el seu vistiplau als fitxatges de Gerard i Overmars. És l'autèntic patró de la nau blaugrana.

Des de Barcelona ja han titllat la presència de Serra Ferrer a la banqueta del Barça com la «tornada de la lògica del futbol» (Mundo Deportivo). sense dubte una definició que resumeix perfectament la concepció futbolística que presideix el pensament del tècnic pobler.

Per començar, Serra és conscient que és el tècnic del Barça i per tant no encorsetarà les seves estrelles. Això sí, la genialitat individual tindrà una llibertat controlada. Rivaldo en podrà fer de les seves, però sempre dins la concepció global del sistema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.