algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Mateu Alemany medita el seu futur

El conseller delegat del Reial Mallorca podria acceptar les pròximes hores l'oferta del Reial Madrid

93736
Mateu Alemany ha de decidir ja si vol deixar el Mallorca per fer feina pel Reial Madrid.

L'oferta que Florentino Pérez ha fet a Mateu Alemany s'ha convertit en una autèntica «bomba» i ha eclipsat qualsevol operació purament esportiva que pugui fer el Reial Mallorca. Ni un traspàs de Diego Tristán, ni de Roa, ni d'Stankovic, ni grans operacions passades com la de Lauren "a l'Arsenal per 2.000 milions de pessetes" o la de Dani Garcia "al Barça l'any passat per 2.500 milions".

El «traspàs» de Mateu Alemany al Reial Madrid seria històric, seria la notícia més important que ha viscut el Mallorca els darrers anys. Eclipsaria fins i tot operacions «famoses» com la partida de Cúper al València o l'abandonament de Bartomeu Beltran de la nau vermellenca ara ja fa un grapat d'anys. Com si es tractàs d'una gran estrella, d'un crack del futbol mundial, el conseller delegat del Reial Mallorca ha rebut una superoferta de Florentino Pérez, nou president del Reial Madrid. Pérez vol que Alemany sigui el director general del club blanc.

És a dir, que administri l'entitat madridista. Que negociï fitxatges, baixes, contractes amb empreses que puguin fer ric el club, que aconsegueixi crèdits dels bancs, en definitiva, que es convertexi en l'home clau del Madrid en qüestions econòmiques. En altres paraules, Florentino vol que Mateu faci el que ja fa ara en el Mallorca, amb el mateix èxit, i que es converteixi en el seu Onieva «particular». Juan Onieva era el vicepresident econòmic de Lorenzo Sanz.

La resposta l'ha de donar Alemany en les pròximes hores. El president madridista vol despatxar Julio Senn, actual director general del Madrid i que ja ho era a l'era Sanz. El conseller delegat vermellenc ho està meditant, pensant i valorant. Però s'ha de decidir. Mentrestant, Antonio Asensio està desesperat. Veu com el seu home de confiança en el Mallorca se'n va. Veu com el principal responsable de l'èxit econòmic del club illenc vol canviar d'aires.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.