algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

Guillem Garí presideix l'època daurada del Vilafranca CF

«Acabarem cinquens o sisens», afirmà

Guillem Garí, el president del Vilafranca CF, està casat i té tres fills. És el propietari del conegut restaurant Es Cruce de Vilafranca. Mai no ha estat jugador de futbol, però n'és un bon aficionat i també li agraden les bicicletes. De fet, va tenir un equip fa un parell d'anys, però finalment es va desfer.

"És l'ascens el gran objectiu de l'entitat que presidiu?
"De cap manera. El Vilafranca s'ha marcat l'objectiu de quedar situat entre els set o vuit primers i guanyar equips com el Manacor o el Cardassar, amb els quals hi ha una important rivalitat comarcal. Personalment, no crec que quedem més amunt del cinquè lloc. Hi ha cinc o sis equips en aquesta Tercera Divisió que tenen més pressupost que el nostre i crec que, més o manco, cinquens o sisens acabarem.

"Una de les qüestions de l'estiu, que demanam a tots els presidents de la categoria, tracta sobre la possibilitat que els equips de les Illes disputin una lligueta interna per aconseguir anualment un ascens insular a 2a B, què en pensau vós?
"Així aniria millor. Els desplaçaments a la Península són una despesa importantíssima i les taquilles, quan vénen equips de fora, no són gens bones. En canvi, amb aquesta possibilitat, la lligueta seria molt més interessant. El més positiu seria que ascendiria cada any un equip a Segona Divisió i que la lligueta no costaria res als equips modests com nosaltres.

"Quin nombre de socis aspira a obtenir Guillem Garí aquesta temporada? 
"El Vilafranca està limitat i el nombre de socis oscil·la entre els 200 i els 225. Allò que és cert és que tenim un total de 30 directius que cerquen, es mouen i fan feina. Cada un d'ells aporta (no de la seva butxaca, sinó com a fruit del seu treball) unes 200.000 pessetes al club que abasteixen el nostre pressupost. Jo personalment utilitz els proveïdors d'Es Cruce per fer-los socis o perquè comprin un rètol en Es Molí Nou... Hem de tenir en compte que entre jugadors, arbitratges, despeses, etc., el pressupost se'n va als 15 milions. És per això que hem de fer concerts, obres de teatre, demanar el suport de l'Ajuntament...

"En quin estat es troben les obres de reforma del camp? 
"El batle em va prometre que la primera setmana d'octubre el Vilafranca ja podria jugar en Es Molí Nou. Jo ho dubt. Però si no és així, al batle li costarà més diners. Estam molt contents amb l'Ajuntament, però han de tenir en compte els doblers que perdrem si hem d'anar a jugar a fora els quatre primers partits i, a més, volíem dur a jugar el Mallorca B i no podrà ser. De tota manera, segurament jugarem a Petra o a Manacor i també intentarem que la Federació ens permuti alguns partits, però això no sabem si es podrà fer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.