algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Fernando Redondo fou traspassat finalment al Milà

L'operació es tancà per desig exprés del jugador argentí

L'argentí Fernando Redondo, fins ara jugador del Reial Madrid, militarà en el Milan italià les tres pròximes temporades després de l'acord a què arribaren ahir totes les parts implicades, segons informà el club espanyol en un comunicat de premsa.

En l'escrit, el Real Madrid informa que Redondo, que encara és a Nyon (Suïssa) concentrat a les ordres de Vicente del Bosque, i el Milan han arribat a un acord. El traspàs es produí després d'una reunió a l'estadi Santiago Barnabéu, a la qual assistí, a més dels màxims rectors del club que presideix Florentino Pérez, el vicepresident del Milan, Adriano Galliani.

El Reial Madrid aclareix que aquest traspàs «es produeix per desig exprés del jugador», que tornà firmat des de Nyon, via fax, el contracte que se li envià des del Bernabéu, un cop s'hagué arribat a un acord entre les parts. «El desig exprés del jugador per incorporar-se al Milan i acabar així en terres italianes la seva carrera esportiva ha estat clau perquè el Reial Madrid hagi decidit no posar cap obstacle al seu traspàs.

En l'operació el club blanc percebrà uns 3.000 milions de pessetes com a contraprestació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.