algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Bartomeu Mestre: «Les institucions han d'ajudar més»

El president continuarà quatre anys més davant del Cardassar

Tomeu Mestre ha estat elegit president del Cardassar per a les quatre properes temporades. Mestre està casat, té cinc fills i 54 anys d'edat. És regidor de l'Ajuntament de Sant Llorenç i també té una fusteria. Va ser jugador de futbol quan tot just s'iniciava la Tercera Regional. També practica el tennis, li agrada molt el bàsquet, sent passió per les bicicletes i, en general, és un gran amant dels esports.

"Com es pot explicar a l'afició del Cardassar que, un any més, Es Moleter, camp del Cardassar, es vegi privat de la possibilitat d'implantar-hi gespa artificial?
"La veritat és que en Es Moleter no ens hem aturat de fer reformes: fa deu anys férem vestuaris nous i l'any passat instal·làrem uns aspersors per no haver d'utilitzar les mangueres però pel que respecta la qüestió de la gespa artificial, hem de ser conscients que Sant Llorenç està constituït per cinc nuclis de població i que fa alguns anys ni tan sols teníem aigua potable. De tota manera, he de dir que un enginyer de Son Servera ha preparat un projecte per a la implantació de l'herba artificial de cara a la propera temporada. És cert que pobles més petits i més pobres ens han passat davant però aquí no hem parat de millorar les instal·lacions esportives de la vila: el Poliesportiu, l'any que ve la gespa...

"Quins problemes varen portar Miquel Caldentey «Saletas» a abandonar l'entitat llorencina?
"En les xerrades que vaig tenir amb ell, tampoc no vàrem aprofundir però el que és cert és que ell, mesos enrere, m'havia dit que sí, després es va desdir, em va tornar a dir que continuaria i per últim, em va comunicar que se n'anava definitivament. Jo pens que va pensar que un canvi d'aires aniria bé a la gent que es va passar la temporada asseguda a la banqueta però també s'ha de tenir en compte que la seva dona espera un fill i és potser es va plantejar tenir més temps per a la família.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.