nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
13°

Joan Gaspart: «Qui me la fa, me la paga»

El nou president blaugrana assumeix el càrrec i s'estrena amenaçant el Madrid pel «cas Figo»

El radiant president del Barcelona, Joan Gaspart, va estrenar el seu càrrec amb un contundent atac contra el Reial Madrid i el seu president, Florentino Pérez, a qui va advertir: «El qui me la fa, la paga», i també va criticar Luís Figo per haver deixat l'equip català perquè «ell vol» i va comentar que el portuguès no sent els colors de l'equip blanc.

Abans d'aquestes declaracions, Gaspart havia pres possessió del seu càrrec com a president del Barcelona, en un acte en què hi va ser present l'anterior dirigent, Josep Lluís Núñez, el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Àngel Maria Villar, i els representants de la Generalitat de Catalunya (Joan Anton Comuñas), l'Ajuntament de la ciutat (Albert Batlle) i de la Federació Catalana de Futbol.

Ja amb els periodistes, Gaspart va assegurar que Figo creu que els diners ho poden tot a la vida i que el portuguès podia haver esperat abans de firmar amb el Reial Madrid, perquè el Barcelona li podia millorar el seu contracte.

«Vaig parlar de matinada amb en Figo i em va fer la impressió que volia fer dues coses a la vegada "guanyar més diners i quedar-se al Barcelona", però a la vida no es poden fer filigranes», va afirmar Gaspart, qui va assegurar que «la corda s'ha romput» i va dir desconèixer les raons per les quals ha firmat un document amb el Reial Madrid.

Segons Gaspart, Figo abandona el Barcelona perquè vol. «Figo deixa el Barça perquè vol, que no cerqui cap excusa i sigui valent, que digui que els diners ho poden tot a la vida. L'únic que ha passat és que vol guanyar més i més doblers. Tant Bassat com jo hauríem fet els esforços necessaris perquè estigués content amb el seu contracte, però jo com a president no faré les coses a qualsevol preu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.