nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Figo consuma la traïció al Barça en ser presentat pel Madrid

El portuguès assegura que té «la consciència tranquil·la»

102970
Luis Figo posà amb la camiseta blanca.

L'internacional portuguès Luis Figo es va convertir ahir horbaixa en nou jugador del Reial Madrid per a les sis pròximes temporades després de fer front a la clàusula de rescissió que tenia firmada amb el seu exequip, el Barcelona, i firmar pel club que ara presideix un satisfet Florentino Pérez.

Figo va tenir ahir un dia frenètic. Arribà a Madrid en un vol privat que aterrà a la base aèria de Torrejón de Ardoz, passà el reconeixement mèdic a la Clínica Ruber, es reuní amb Pérez en una notaria, abonà els 10.000 milions més el 2'7 per cent de l'IPC a la Lliga de Futbol Professional, berenà en un restaurant, firmà amb el seu nou club i fou presentat davant una gran quantitat de mitjans informatius en un breu acte.

El portuguès, nascut a Almada el 4 de novembre de 1972, s'ha convertit en el fitxatge més car del futbol mundial i de la gran primera polèmica de la pretemporada entre els dos grans del futbol espanyol, Barcelona i Reial Madrid.

Figo, que acudí a l'acte amb una camiseta blanca i un calçons negres, va dir en un primer moment que estava «molt content per ser aquí» i que intentarà «dignificar al màxim, amb la feina, el nom del Reial Madrid». «Esper ser tan feliç com en els anys que he estat en el Barcelona», va dir el lus, el qual apuntà que l'únic que pot prometre és feina per «intentar guanyar el màxim de títols».

«Sempre és una decisió complicada i és lògic que quan es canvia d'un club com el Barcelona cap el Real Madrid hi hagi moments difícils», afegí el jugador, que assegurà que té la «consciència tranquil·la», i subratllà que «en relació amb la gent, amb l'afició, que sempre m'ha tractat bé, costa una mica, però els directius m'ho han posat molt fàcil i aleshores hi va haver un moment en què havia de pensar únicament en mi i per això vaig prendre aquesta decisió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.