muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.13°

El mercat d'estiu es troba en el seu moment àlgid i els equips ja prenen forma

Vilafranca i Constància són els equips que, de moment, més s'han reforçat

A cop de talonari, es Molí Nou de Vilafranca s'ha convertit en l'alternativa més seriosa per posar fi a la històrica dialèctica entre el Constància i l'Atlètic Balears.

El Constància, per la seva banda, inicia una nova etapa que l'ha de portar a Segona mentre que l'Atlètic Balears desprèn joventut per assolir l'etern objectiu de l'entitat: l'ascens.

Baixos volen els tords, de moment, a Son Ferriol, de cara a configurar un gran equip per a la present campanya; mentrestant, la UE Poblera està preparant un bloc molt digne en un moment en què el Manacor veu cada dia més difícil repetir l'èxit de la temporada anterior.

A Menorca, sembla que l'Alaior recull el ceptre entre els equips menorquins mentre que l'Sporting tindrà molt difícil poder situar-se entre els millors. Més confiança sembla merèixer la Penya Santa Eulàlia, enllestint encara alguns fitxatges milionaris.

L'Atlètic Ciutadella i l'Eivissa tenen encara més problemes, fent veure als seus aficionats que hauran de patir de valent de cara a aconseguir la permanència a Tercera Divisió. Pel que fa el Platges de Calvià, s'ha de dir que, en declaracions a Diari de Balears, el president de l'equip es mostrava convençut que el seu equip estaria a dalt i a Santa Ponça, la continuïtat de Tolo Vich a la banqueta, és una excel·lent garantia per als incondicionals. Entre els ascendits de Preferent, el Montuïri és el que s'ha reforçat més i millor tot i que el Sóller també conserva un bloc molt digne. L'Espanya compta amb l'experiència a la categoria d'un entrenador com Miquel Magaña i el Montaura haurà de lluitar contínuament per no consumar el descens dels de Turixant.

Finalment, Cardassar i Pollença poden tenir més d'un problema per mantenir-se a Tercera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.