algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Miguel Àngel Gómez continuarà comandant l'Atlètic Balears

«És de vergonya el que li està passant a l'At. Balears. No hi ha dret que el club rebi aquest tracte si tenim en compte el molt que les institucions deuen a l'entitat», afirmà el president

Miguel Àngel Gómez va nèixer a Ontígola (Toledo) l'any 1958. Està casat i té una filla. Li agrada el futbol i jugar als escacs. No passarà a la història com a jugador que va ser dels juvenils de La Victòria. Carismàtic, elegant i bona persona, ha respost a les preguntes del Diari de Balears. A continuació els oferim una part de l'entrevista:

"En primer lloc, m'agradaria demanar-vos sobre la possibilitat, davant els fracassos dels equips balears, que el grup de les Illes disputi una lligueta interna per situar els nostres equips a la Segona Divisió B?
"És un greu problema i ja fa massa anys que dura. Alguna cosa falla i el que és cert és que Borràs del Barrio (president de la Federació Balear de Futbol) ho va comentar a Àngel Villar (president de la RFEF) perquè és un problema que afecta diversos grups, com ara el de Castella. De tota manera, en el seu moment varen ser els mateixos equips de les Illes els que digueren que no i ara es fa necessària una restructuració perquè amb aquesta possibilitat hem de trastocar tots els grups.

"Us trobau decebut o fracassat davant el paper de l'Atlètic Balears a la darrera lligueta d'ascens a Segona Divisió B?
"És cert que el play off ha estat decebedor però no sent fracàs perquè hem fet campions de Lliga i hem batut rècords. Allò queda per a la història.

"Les institucions es faran finalment càrrec de les despeses d'implantació de la gespa artificial a l'Estadi Balear?
"No. És de vergonya el que li està passant a l'Atlètic Balears. No hi ha dret que el club de la Via de Cintura rebi aquest tracte si tenim en compte el molt que les institucions deuen a l'entitat. Fa dos anys que ho estam demanant.

"També s'havien compromès les institucions a millorar les instal·lacions de l'històric club de la Via de Cintura, no és així?
"Així va ser. I nosaltres només havíem demanat millores en bé del futbol base, per la qual cosa em sembla que vendre tant de fum i muntar tanta reunió no té cap sentit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.