muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

L'expresident Núñez recalcà que hi ha massa lluites per dominar el club

Josep Lluís Núñez: «La unitat barcelonista és una farsa»

Josep Lluís Núñez està a set dies de viure les eleccions que designaran el seu successor després de 22 anys al capdavant de l'entitat. L'expresident repassà diferents aspectes de l'actualitat del club en dues entrevistes que publicaren en les seves edicions d'ahir els diaris El Mundo del Siglo XXI i Marca.

Núñez argumentà la seva decisió d'abandonar el càrrec i no presentar-se a la reelecció, i assegurà que en absolut n'està penedit. «Fou una decisió molt meditada, ja que era la millor manera de denunciar una situació: l'assetjament de grups que volen destruir el Barcelona. No és una situació nova, ja que l'he sofrida durant 22 anys».

D'altra banda, negà que hagués optat anar-se'n per les inspeccions d'Hisenda, i assenyalà que «les meves empreses han estat investigades per 52 inspectors d'Hisenda, i han estat quasi 400 inspeccions. Si fos per això me n'hauria anat abans». A més, sobre les seves crítiques a l'Elefant Blau, un dels impulsors de la candidatura de Lluís Bassat, afirmà que «si dic que me'n vaig perquè algunes persones volen destruir el Barça i aquestes persones formen part d'una candidatura, és lògic que ho denunciï».

«La unitat del barcelonisme és un farsa mentre hi hagi lluites per dominar el club, perquè allò que en realitat es fomenta és la desunió», digué Núñez, qui explicà que «jo vaig dissenyar una junta amb gent de tots els partits polítics, amb antics opositors, com Sixte Cambra o Evarist Murtra, i al final tots anteposaren els seus interessos als del Barcelona. Jo no em sotmet a ningú i la prova n'és que vaig firmar amb Telefònica en lloc de amb TV3», digué, en referència als contractes dels drets de televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.