cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Lemerre: «Ha triomfat el futbol d'atac»

Henry remarcà l'esperit de lluita de tot l'equip, que no donà per perdut el partit en cap moment

El seleccionador francès, Roger Lemerre, destacà que la victòria de França davant d'Itàlia a la final de l'Eurocopa «suposa un triomf del futbol d'atac davant el més defensiu que representen els transalpins».

Per al seleccionador francès, la victòria es va deure principalment «a la voluntat dels jugadors», que varen tenir fe en tot moment de remuntar el partit.

Per la seva banda, després de la conclusió del partit el davanter francès Henry expressà que la victòria és per a tot l'equip: «Aquest triomf és per a tots nosaltres, que hem estat genials, la victòria és per a tot l'equip de França. No hem d'oblidar David Trezeguet i Sylvian Wiltord, que assumiren perfectament el seu rol», manifestà el francès.

«Ha estat increïble aconseguir el gol de la igualada a trenta segons de la finalització del partit, però la veritat és hem lluitat en tot moment i no ens hem rendit fins al final», afegí el jugador gal.

D'altra banda, el president de la Federació francesa de futbol, Claude Simonet, assenyalà que era un talismà per a la selecció després de les victòries en el Mundial i a l'Eurocopa baix del seu comandament.

«He nascut amb bona estrella, duc sort. El president de la República m'ha dit abans del partit que França guanyaria per 2-1. A uns minuts del final, jo pensava que el partit s'havia acabat, però no coneixia l'arrancada d'energia del nostre equip. És un equip meravellós que m'ha donat una immensa alegria», manifestà Simonet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.