lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

El Constància no pot passar de l'empat

El conjunt inquer, tot i avançar-se, fou incapaç de dominar un Benidorm molt fort

CONSTÀNCIA 1
BENIDORM 1

CONSTÀNCIA: Picazo (2), Toni Martí (2), Miquel Fiol (2), Mayrata (2), Sendino (2), Bruno (2), Silvano (2), Boli (2), Paco Coll (2), Mallorga (2) i David González (2).
Fullana (-) per Silvano, Navarro (-) per Mallorga i Santi Valero (-) per Boli.
BENIDORM: San Román (2), Mario (-), Xhafa (2), Torres (2), Luis Garcia (2), Expósito (1), Aguyo (3), Sergio (1), Castillo (3), Paco López (2) i Emilio (2).
Menoti (2) per Mario, Morante (-) per Castillo i Moreno (-) per Paco López.
ÀRBITRE: Celso Capdaqui (1). Molt irregular. Amonestà els jugadors locals Toni Martí, Miquel Fiol, Javi Sendino, Bruno, Silvano, David Garcia i l'entrenador Nico López, i els visitants Menoti, Luis Garcia i Expósito.
GOLS:
1-0: minut 44, Boli.
1-1: minut 55, Castillo.

El Constància veu com les seves possibilitats de pujar a 2a Divisió B minven a causa de l'empat davant un Benidorm que es mostrà molt agressiu, i que intentà aconseguir la victòria en tot moment.

La primera part del matx començà amb un ritme molt fort, on cap dels dos equips no dominava ni disposava del control de la pilota.
Després d'aquest començament amb nervis i descontrol, els dos equips s'anaren assentant damunt el terreny de joc, tot i que no arribaven amb gaire perill a les porteries contràries.

Quan el partit s'acostava al descans arribà el gol de l'equip local, obra de Boli, que aprofità una badada monumental del porter visitant San Román, i que posà les coses de cara per afrontar amb més tranquil·litat la segona meitat del partit.

Però als deu minuts de començar la segona meitat els jugadors visitants aprofitaren una errada defensiva per aconseguir l'empat, obra de Castillo, que definí molt bé davant el porter.

A partir d'aquí ja no hi hagué més història, ja que cap dels dos equips no féu gaire mèrits per endur-se els tres punts, tot i que es va veure un Benidorm molt fort, amb moltes possibilitats de pujar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.