cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

El Pollença s'assegurà la permanència

Un gol d'Ibón en el minut 70 significà la salvació matemàtica

POLLENÇA 1
CIUTADELLA 0

POLLENÇA: Prats (3), Crespí (3), Vara (3), Etura (3), Ignaci (3), Caballol (3), Ortega (3), Guillem Morro (3), Ibón (3), Guillermo (3) i Vallespir (3).
CIUTADELLA: Llorens (2), Sergio (2), Jesús (2), Moll (2), Franc (2), José (1), Tobal (2), Taltavull (1), Cleo (2), Onofre (1) i Ruz (2).
Roberto (-) per Ruz.
ÀRBITRE: Caballero Àlvarez (1), regular. Amonestà Crespí, Ortega, Guillem Morro, Ibón, Tobal i Cleo.
GOL:
1-0: minut 70, Ibón.

JOAN PLOMER. Pollença.
El Pollença derrotà per la mínima el Ciutadella i s'assegurà matemàticament la permanència una temporada més a Tercera divisió, per la qual cosa cal felicitar l'equip pollencí, el seu tècnic, Tolo Ramón i l'incondicional afició, que sempre defensà el seu equip en els moments difícils. L'objectiu, una temporada més s'ha assolit.

Però ahir el Pollença hagué de patir fins al darrer minut, ja que el Ciutadella, malgrat viatjar a Mallorca amb només dotze jugadors, posà les coses molt difícils al conjunt local.

El mutu respecte que es professaven els dos equips fou la tònica dels primers minuts del matx i les defenses imposaren la seva llei a les davanteres. Però el Pollença fou el primer a despertar i durant els darrers minuts del primer temps gaudí de les més clares ocasions per inaugurar el marcador, però el Ciutadella també hi digué la seva i donà un gran ensurt abans del descans.

A la represa els menorquins començaren dominant, però el quadre amfitrió fou qui s'avançà en el marcador amb un gran gol d'Ibón després d'una excel·lent centrada de Crespí. Aquest gol, marcat pel màxim golejador de l'equip pollencí, significà la salvació al final dels noranta minuts, ja que el Ciutadella no pogué remuntar, tot i que donà emoció en els minuts finals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.