algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

Partits del cap de setmana

Sp. Maonès-P.Calvià L'Sporting Maonès, cinquè a la classificació, es troba a tres punts del Manacor, que és quart, i en té cinc d'avantatge sobre el Platges de Calvià, que li ve darrere a la classificació. Els menorquins necessiten el triomf per mantenir intactes les seves opcions d'estar a la lligueta.
Àrbitre: Arenas. Hora: 16.30 (avui)

Arenal-Manacor Es tracta d'un dels partits més atractius de la jornada, ja que ambdós equips, malgrat que per raons ben distintes, necessiten els punts. L'Arenal ha de guanyar per continuar aspirant a la permanència i el Manacor per mantenir intactes les seves opcions de jugar la lligueta.
Àrbitre: Murillo. Hora: 11.30

UE Poblera-Gènova La UE Poblera no està en el seu millor moment, ni de bon tros, malgrat que tot fa pensar que el conjunt de Martí Munar no tindrà cap dificultat per superar el Gènova. El conjunt de Palma, coer, té peu i mig en Regional Preferent, però lluitaran fins el darrer alè.
Àrbitre: Sánchez. Hora: 16.30

Cardassar-At. Ciutadella El conjunt de Sant Llorenç és el clar favorit per adjudicar-se els punts davant l'Atlètic Ciutadella. El Cardassar aconseguí a la darrera jornada un important triomf dins Alaior i, teòricament, no tindrà dificultats per guanyar. El Ciutadella encara no està matemàticament salvat.
Àrbitre: Bastida. Hora: 16.00

S. Ponça-Campos Santa Ponça i Campos perderen el darrer cap de setmana amb Vilafranca i Platges de Calvià respectivament. El partit es presenta així sense un clar favorit, malgrat que la trajectòria global durant la Lliga i el fet de jugar a casa dóna avantatge als homes de Tolo Vich.
Àrbitre: Adrover. Hora: 16.00

At. Balears-Felanitx L'Atlètic Balears no ha de tenir cap dificultat per superar el Felanitx i sumar així tres punts més. En tot cas, l'extrema necessitat de punts que té el Felanitx el converteix en un equip perillós. Així i tot, qualsevol resultat que no sigui una clara victòria del Balears seria una sorpresa.
Àrbitre: Torres Clapés. Hora: 16.30

Constància-S. Eulàlia Quin gran partit! El Constància, segon a la classificació, rep la visita de la Penya Esportiva Santa Eulàlia, que ocupa el tercer lloc. El factor camp juga en favor del conjunt d'Inca, però l'onze de les Pitiüses es troba en un gran moment i pot guanyar a qualsevol terreny de joc.
Àrbitre: Puigserver. Hora: 17.00

Eivissa-Pollença Un i altre equip es troben dins la lluita per evitar el descens. L'Eivissa té quatre punts més sobre el Pollença i el fet de jugar a casa li dóna avantatge. En tot cas, en un partit d'aquestes característiques i tanta transcendència qualsevol resultat és possible.
Àrbitre: Moreno. Hora: 17.00

Vilafranca-Alaior Partit entre dos conjunt de similars característiques, però amb resultats ben diferent a la darrera jornada. El fet que el Vilafranca guanyàs a Santa Ponça i l'Alaior perdés a casa amb el Cardassar fa favorit els homes de Campoy. Es preveu un bon i intens partit.
Àrbitre: Nadal Riera. Hora: 17.00

Ferrioler-Binissalem Mirar la classificació ens podria fer pensar en un còmode triomf del Ferrioler, malgrat que el Binissalem, que diumenge passat empatà amb el Constància, es troba en un gran moment. En qualsevol cas, el factor camp juga en favor de l'equip de Son Ferriol.
Àrbitre: Bauzà. Hora: 17.00 (avui)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.