• Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

L'Oviedo, pròxim test del Madrid

El Barça intentarà ratificar la seva millora davant el Numància

El Barcelona, coneixedor en gairebé cinc dies d'una humiliant derrota en el Bernabéu (3-0) i d'una brillant victòria en el Camp Nou (4-2 al Porto), es retrobarà avui en la Lliga amb el Numància, l'equip que en la primera volta el va fer fora del lideratge en marcar-li tres gols en els darrers deu minuts de partit. Quasi sis mesos després d'aquell empat a Sòria, ni el Barcelona no és líder, ja que ocupa la cinquena plaça, ni el Numància no llueix la condició d'equip sorpresa. Encara que a casa s'ha consolidat com un dels equips més sòlids de la Lliga, a domicili, en canvi, només ha guanyat en dues de les seves tretze sortides.

El Deportivo, líder sense cap perill de perdre aquesta condició, ja que acumula sis punts d'avantatge, visitarà un Màlaga carregat de confiança després del seu empat de la darrera setmana a San Mamés. L'equip corunyès, gairebé sense descans després del seu partit de UEFA a Londres, pot tenir més dificultats de les esperades per apuntalar el seu lideratge, ja que el Màlaga només ha caigut tres vegades a casa.

Empatat amb el Saragossa i ressuscitat per al títol després del seu clar triomf del dissabte passat sobre el Barcelona, el Reial Madrid completarà la seva carregada agenda setmanal amb una visita a Oviedo, penúltim. Encara que els madridistes perderen dimecres per 4-2 davant el Bayern en la Lliga de Campions, aquest resultat no ha afectat la seva moral, ja que oposaren un bon joc a la patent superioritat alemanya.

L'Alabès, quart i, per tant, en posició de Lliga de Campions, viatjarà a Madrid per enfrontar-se amb el Rayo Vallecano, pitjor equip de la segona volta i que ara ocupa l'onzè lloc. Després de la injusta derrota a Florència, el València intentarà recuperar la moral guanyant l'Athlètic de Bilbao. Un Celta en hores baixes rebrà la visita del Racing.

Completaran la jornada els següents partits: Sevilla-Valladolid, Reial Societat-Espanyol i Atlètic Madrid-Betis.