nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

A la recerca del primer triomf a domicili

El Reial Mallorca juga avui a Vigo davant un Celta que comença a funcionar

89630
El Mallorca haurà de millorar la imatge donada contra el Sigma. | T.M.

El Reial Mallorca cercarà avui a Vigo aconseguir la seva primera victòria com a visitant a la Lliga 1999-2000, després que a les seves dues sortides a camp contrari hagi tornat amb una derrota al seu caseller.

El rival del partit d'aquest capvespre (a les 18 hores) no és precisament el més adient per treure'n alguna cosa positiva, ja que el Celta de Víctor Fernández és un dels conjunts que millor futbol practiquen.

Igual que el Mallorca, el conjunt gallec també tingué activitat el passat dijous, amb el partit de tornada de la Copa de la UEFA, malgrat que, en el cas del Celta, sí s'hagué d'esforçar, ja que estava obligat a remuntar un marcador advers.

En canvi, el Mallorca es prengué el partit contra el Sigma Olomouc com el que era, un tràmit, i l'esforç no fou tan gran com el que hagué de fer el Celta.

Víctor Fernández sembla haver trobat el seu equip ideal i ja comença a funcionar, amb un jugador sud-africà, McCarthy, en plena ratxa golejadora. La seva estrella, el rus Mostovoi, està tornant d'una lesió i sortirà des de la banqueta, però, així i tot, quan surt té molt de perill. Amb vista al partit d'avui, l'entrenador mallorquinista Fernando Vázquez havia convocat inicialment 20 homes, a causa de les molèsties físiques de Lauren i Stankovic.

Finalment, han partit cap a Vigo els mateixos homes que entraren a la convocatòria del partit contra el Sigma Olomouc, amb l'excepció de la inclusió dels esmentats Lauren i Stankovic, i la caiguda de la llista del lateral mallorquí David Castedo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.