cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Futbol Insular

Tot està preparat i ben perfilat per la dinàmica directiva que encapçala Felip Domínguez, gelosos que tots els actes surtin a la perfecció. Ens referim a la gran festa de final de temporada que avui horabaixa celebrarà la ja potent entitat Santa Ponça a les mateixes instal·lacions futbolístiques del Camp Municipal, dotat el seu rectangle de joc de la moderníssima gespa artificial, que avui igualment es pensa inaugurar. No s'ha deixat de banda cap detall, des de la massiva entrega de trofeus als jugadors fins a l'entrega de distincions a tots els exdirectius, i com és natural, no faltarà la sorpresa en forma d'homenatge de solidaritat i companyonia a un dels responsables actuals. Igualment han estat convidats tots els presidents d'equips de l'ampla zona de Calvià, i com no, a la batlessa Margarita Nájera, que per res del món no es perdrà aquesta solemnitat. Com a culminació d'aquest acte tan espectacular, s'obsequiarà a tots els assistents amb una gustosa torrada, que serà suficient perquè no hi hagi ganes de sopar.

Expedició Balear

Amb motiu de la disputa de la final de la Copa del Rei que ahir vespre es va disputar a Sevilla, entre el València i l'Atlètic de Madrid, el passat divendres emprengueren vol aeri Palma-Sevilla una nodrida representació del futbol balear, conformada pel president Toni Borràs, president del Futbol Base Manolo López Lacal, els presidents dels col·legits d'àrbitres i entrenadors Pep Domènech i Miquel Bestard respectivament, com així mateix els presidents dels distints comitès de competició de la Federació Balear, Mateo Sedano i Baltasar Juan. Tots ells assistiren al sopar oficial en què es va fer entrega de l'escut d'or de la Federació Espanyola a l'expresident de la FIFA Joao Havelange. L'esmentada representació té previst tornar avui capvespre.

Reial Mallorca

Festa grossa la que tindrà lloc avui vespre a la Sala Paladium del Casino de Mallorca, amb motiu de la multitudinària celebració del final de temporada que anualment celebren els equips filials mallorqunistes, i en què la directiva encapçalada per Tomeu Sera es desviu perquè tot transcorri en absoluta familiaritat. Ni dir cal que agraïm la invitació personal que ens han fet arribar.

Ascens arbitrals

Serà els propers dies 3 i 4 de juliol quan els tres col·legiats actualment militants a Tercera Divisió, com són Joan Albil González, Guerrero Maria i Pérez Galera, acudiran a Madrid disposats a realitzar les proves corresponents i aconseguir la suficient puntuació per obtenir l'ascens a Segona Divisió B. D'altra banda, assenyalam que celebram de tot cor la millora experimentada per dos membres vinculats al col·legi arbitral, que per diverses circumstàncies varen haver de ser ingressats a distints centres mèdics. Ens referim a Anselmo Martín Franco i a Vidal Felani, que afortunadament ja es troben en positiva recuperació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.