algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Roa: «Crec que el futbol professional no és compatible amb les coses de Déu»

El porter oficialitzà ahir la seva baixa per raons estrictament religioses

104180
Carlos Roa comunicà ahir la decisió de deixar el futbol. | T. M.

Tothom ho sabia, però Roa ho va fer ahir oficial: deixa el futbol professional per qüestions religioses. Carlos Roa, creient de l'Església Adventista del Setè dia, explicà ahir que les seves creences fan necessari que s'allunyi del futbol. El porter internacional es dedicarà des d'ara a difondre el missatge de la Biblia. «...Supòs que molts de vostès ja intuïen que aviu anunciaria el meu adéu al futbol professional, després de dotze o tretze anys de jugar a Primera Divisió... Ara comença una nova etapa de la meva vida, en la qual faré altres activitats. Estic molt content amb el que he fet els dos darrers anys al Mallorca...», començà dient el porter mallorquinista.

I començaren les preguntes i les explicacions. «El que faré és molt més important que el que estic fent. He elegit un altre camí, una vida diferent... Estaré amb la meva família, em dedicaré de ple a les coses de Déu, que és el que vull... Ha arribat el moment del canvi...», començà dient.

Carlos Roa fa temps que meditava la seva retirada del futbol professional i així ho va reconèixer. «Fa mesos que estic meditant sobre aquesta decisió, des de molt abans del Mundial. Vaig demanar a Déu que em concedís l'oportunitat de jugar un Mundial i m'ho va donar, que vengués a jugar a Europa i m'ho concedí... La retribució d'aquestes promeses era deixar el futbol. Déu m'ha donat moltes coses i jo li he donat molt poc... He estat un mal exemple, un mal cristià, perquè no he fet les coses com s'havien de fer, però ara comença una nova etapa en la qual podré fer el que Ell em demana», manifestà.

Durant les darreres setmanes, l'afició mallorquinista, Cúper i el mateix Asensio intentaren convèncer Roa perquè continuàs al club, però ha estat impossible. Roa tenia clar que volia deixar el futbol. «... La decisió ja era presa i ben ferma. Quan un dóna la seva paraula, l'ha de complir. Jo ja l'he donada un grapat de vegades i la hi he faltada... Gràcies adéu, ara he pogut dir no al futbol», assegurà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.