algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Son Sardina ja té nou camp de futbol

Àngel María Villar i Joan Fageda presidiren la inauguració

Finalment i després de temps de perseguir-ho, la barriada ciutadana de Son Sardina ja té camps de futbol municipals. Durant el dia d'ahir, el president de la Federació Espanyola de futbol, Àngel Maria Villar, acompanyat pel president territorial Antoni Borràs del Barrio, i del batle de Palma, Joan Fageda, inauguraren els nous camps de futbol de la barriada de Son Sardina.

Dos camps de futbol amb les respectives oficines i vestidors, que han estat sufragats amb doblers del Consell Superior d'Esports a través de la Federació Espanyola de Futbol i sobre uns terrenys cedits per l'Ajuntament de Palma, i dels quals Àngel María Villar digué que «estic molt satisfet de veure aquestes instal·lacions. És la tercera vegada que estic aquí, però les dues anteriors estava tot en obres i no era el mateix. Ara fa goig de veure».

Àngel María Villar va tenir paraules per agrair actes i inauguracions com aquesta de Son Sardina, ja que recordà que la feina que més plaer dóna a la Federació Espanyola és precisament dotar d'instal·lacions els més petits. «Entre les moltes funcions que té la Federació Espanyola és la de la promoció del nostre esport i aquí en un barri modest però de gran nivell, podrem formar nins i joves de cara a la societat i n'estic molt orgullós».

Finalment, el màxim responsable del futbol espanyol, Àngel María Villar, explicà que tothom inclosos ells volen més instal·lacions que les que tenen, però que a Palma s'està fent bona feina per fer realitat el major nombre possible d'instal·lacions esportives i concretament de futbol, que és el que a mi m'interessa», va manifestar el president de la Federació Espanyola de Futbol per cloure l'acte inaugural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.