nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Futbol Insular

A les nou d'avui matí aixecaran vol rumb a Alacant els components que formen la plantilla blanc-i-blava de l'Estadi Balear, juntament amb els tècnics i una nodrida representació de directius. Una vegada haver arribat a la ciutat alacantina, quedaran hostatjats a l'Hotel Maya, tenint previst perllongar la seva estada fins a les tres i mitja, moment en què es traslladaran a la ciutat d'Alcoi (una hora d'autocar), disposats a disputar el primer partit de la Lligueta d'ascens a Segona Divisió B. Una vegada haver-se acabat la confrontació, tornaran al mateix hotel on soparan i passaran la nit, ja que el viatge de tornada a la nostra ciutat està assenyalat per a les dotze del migdia de demà dilluns. Pel que afecta al segon partit, es disputarà a l'Estadi Balear el proper dissabte a les cinc i mitja contra el Manlleu.

UE Poblera  

La simpatia personificada a l'hora de mantenir qualsevol mena de conversa, com resulta ser Emilio Collado i Martínez. Braç dret del sempre enyorat president Xisco Serra i en l'actualitat «home fort» de tot quan es mou a l'entorn del Poliesportiu Blaugrana. Mitjançant el telèfon vàrem matenir un petit intercanvi d'impressions que versà, com és natural, sobre la Lligueta d'ascens a Segona Divisió B. Per començar, mal os li ha correspost a la plantilla que té sota la seva responsabilitat, Tomeu Pons. Una plantilla de per si entusiasta, que confia quedar el millor possible i a poder ser, (encara que molts són incrèduls en tota l'extensió) a jugar a Segona Divisió B. Li ha correspost, repetim, un rival de molta entitat, tal com resulta ser l'Oriola. Segons ens va comunicar Emilio, l'expedició aixecarà vol Palma-València a les nou i mitja d'avui diumenge. Des de l'aeroport valencià, autocar rumb a Alacant, que s'hostatgen a l'Hotel Maya (el mateix que el de l'Atlètic Balears). Una vegada haver realitzat el corresponent dinar, l'expedició braugrana es dirigirà a Oriola amb temps suficient, ja que el partit no començarà fins a les set de l'horabaixa. Una vegada haver-se acabat el partit, novament es dirigiran a l'Hotel Maya alacantí, on soparan i a continuació tornaran agafar autocar rumb a l'aeroport de València, on s'hostatjaran, nom per dormir, a l'Hotel Azazata, ubicat en el mentat aeroport, ja que a les sis hauran d'agafar el vol rumb a Palma, on s'arribarà a les set del matí de dilluns. Pel que fa al segon partit d'aquesta competició, serà el diumenge dia sis de juny contra l'Alcira, damunt la gespa del Poliesportiu de sa Pobla a partit de les sis de l'horabaixa.

Nou Camp d'Inca  

Serà a partir de les sis d'avui horabaixa quan comenci el difícil partit que el Constància disputarà contra el Mataró. Seran tres punts (en el cas de guanyar-se) del tot orientatius de cara a les dificultats que a continuació arribaran. Com a novetat, la repesca del lateral Rafa García, ja que mitjançant un artefacte protector estarà en condicions d'incorporar-se a les ordres del tècnic Nico López Vidal. Repetim, el partit començarà a les sis de l'horabaixa sota la direcció arbitral d'Alcantara Negrín, pertanyent al col·legi valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.