algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Toshack: «El Mallorca no és només un bon bloc»

L'entrenador madridista creu que l'equip de Cúper ha demostrat que té molta qualitat

El tècnic del Reial Madrid, John Benjamin Toshack, qualificà ahir el partit d'avui com a «molt important», però advertí que després encara queden dos partits i que fins al darrer moment no es podrà cantar victòria, tot i que veu «la línia de meta més a prop».

«El Mallorca és el rival més important, perquè és el pròxim. Aquesta cursa es disputa fins a la cinta. Tots vèiem la línia de meta més a prop, però fins al darrer moment no podem dir res», va declarar. «La setmana passada, en guanyar a Tenerife, farem una gran passa i demà (per avui) en podem fer una altra menys vital. A tots els equips ens queden nou punts per disputar», afegí el tècnic.

A la clàssica pregunta sobre que era el que més li preocupa del Mallorca respongué amb una altra no menys habitual: «el meu equip». Poc després Toshack afegí que el Mallorca és qualque cosa més que un bloc molt disciplinat. Totes les setmanes veim que fan jugades d'autèntica qualitat. No s'arriba a la final de la Recopa, ni s'està tota la temporada als primers llocs de la Lliga només amb un bon bloc», manifestà. El gal·lès afegí que «tots tenim absolutament clar el que hem de fer. Hem treballat en el mateix sentit que quan ho férem contra el València», continuà.

El sistema de rombe al centre del camp, no és per a Toshack un canvi de tàctica. «No hi ha canvis. Ja hem jugat amb aquest sistema a diferents partits. La qüestió és cercar l'equilibri a l'equip i que cadascú sàpiga en tot moment el que ha de fer», apuntà John Benjamin Toshack.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.