muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

La història és el major patrimoni de l'Atlètic Balears

El club palmesà té molts simpatitzants, gaudeix d'un ampli estadi i mira de reüll els èxits del Mallorca

L'aparició d'unes pintades agraint al futbolista de la Lazio Nedved el gol que donà el triomf al conjunt italià contra el Mallorca a la final de la Recopa ha aixecat tot tipus d'especulacions i polèmiques. I és que a Mallorca, com se sap, a més del Reial Mallorca, hi ha altres equips que durant distints moments de la seva història han gaudit del suport d'una important massa d'aficionats.

Diari de Balears ha volgut tenir durant aquests dies l'opinió de distintes persones que, públicament, han donat suport a l'Atlètic Balears en algun moment. Es tracta d'intentar esbrinar què pensen reconeguts seguidors blanc-i-blaus en un moment de gran èxit del Reial Mallorca, el seu històric rival.

En principi, la gran majoria dels reconeguts aficionats de l'Atlètic Balears consultats consideren que la rivalitat entre dos conjunts de categories tan distintes és força complicada. En tot cas, més d'un considera que, malgrat la diferència esportiva, la rivalitat entre dos conjunts tradicionalment enemics, mai no desapareixerà.

Ningú dels consultats per Diari de Balears no reconeix obertament que s'alegra de les derrotes del Reial Mallorca. En tot cas, l'Atlètic Balears és un històric del futbol. El conjunt de la Via de Cintura treballa amb la cantera de forme acurada i gaudeix de l'Estadi Balear, una instal·lació vella, amb problemes, però amb moltes possibilitats. Però el gran patrimoni de l'Atlètic Balears és l'afició. Avui per avui, són pocs "un milenar" els aficionats blanc-i-blaus que van habitualment al camp. Ara bé, incondicionals de l'Atlètic Balears n'hi ha molts, malgrat que no vagin al camp.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.