nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

«El primer gol ha estat un cop molt dur»

Benítez va dir que el seu equip va tenir possiblitats

El tècnic de l'Extremadura, Rafa Benítez, va donar per justa la victòria del Reial Mallorca, encara que va afirmar que el seu equip, l'Extremadura, va tenir les seves possibilitats, però que no va saber aprofitar el moment, just el que va fer el conjunt de Cúper.

«Els partits tenen els seus moments i nosaltres hem perdut avui el nostre. Durant els primers minuts, el Reial Mallorca ha dominat perquè ha sortit molt motivat, però després hem pogut minvar la seva pressió i hem passat a controlar el joc. Vàrem reaccionar bé i vàrem tenir les nostres opcions. I justament ha estat el moment en el qual ells han fet el gol, que ha suposat per nosaltres un cop molt dur. Ja a la segona part, en una de les dues mil faltes que hi ha hagut, Stankovic ha fet un autèntic golàs. Havíem d'assumir riscs i quan cercàvem l'empat, han sentenciat», va dir el tècnic visitant després del partit.

Benítez es va mostrar poc satisfet per la imatge deixada pel seu equip al final del matx, quan durant la resta de minuts podria haver tret alguna cosa de profit de la seva feina. «Estic molest perquè podríem haver tret alguna cosa més del Lluís Sitjar i en canvi hem acabat el partit deixant una sensació que hauríem pogut encaixar una golejada», afegí l'entrenador de l'Extremadura.

Finalment, Rafa Benítez lloà el conjunt de Cúper, el qual definí com a molt ràpid i amb qualitat. «La veritat és que el Mallorca ha mostrat avui velocitat i qualitat individual i per això ha guanyat. Continua segon a la classificació i és el subcampió de la Recopa per mèrits propis. Tota la temporada ha demostrat ser un equip molt sòlid, en el qual tots els seus jugadors saben el que han de fer i que treballen durant els noranta minuts», va acabar dient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.