algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Futbol insular

Entre els acords presos pel Comitè de Competició Juvenil, ressalten els següents: a Segona Regional, cinc partits a Joan Ferrer (Sallista) per insults a l'àrbitre del partit. Dos partits a Sebastià Bonet (Santanyí) per intent d'agressió; a Ramón Jiménez (Espanya) i a Lucas Covas (Santanyí) per joc violent. Com a resultat de la informació oberta del partit V. Lluc-Sant Jordi, suspèn per dos anys a David González (V. Lluc) per agressió al col·legiat. Sis partits a Raúl Morcillo (V. Lluc) per conducta greu contra l'àrbitre. Sis partits a Óscar González Martínez (V. Lluc) per desconsideració.

Vilafranca

Tot el que es pogués dir sobre el decisiu partit (a efectes blanc-i-blaus) que es disputarà avui horabaixa sobre el rectangle de les instal·lacions futbolístiques des Molí està dit de sobres. Molts són els que no han arribat a calibrar la importància que a l'entorn d'aquest partit, tant pot afavorir i per contra perjudicar l'equip de la capital. Saben els efectius que depenen d'ells mateixos sense importar-los el que passi a Can Misses d'Eivissa. Un simple empat, un punt que en aquesta ocasió pot tenir valor incalculable, seria suficient perquè una vegada més els colors blanc-i-blaus de l'Estadi Balear tornassin a situar-se a la graella de sortida d'aquesta emotiva lligueta d'ascens a Segona Divisió B. I a Vilafranca, començant per Guillem des Cruce (famós i popular restaurant, que amb tota seguretat registrarà overbooking tal com succeeix en cada esdeveniment) i acabant pel modest empleat que s'encarrega de marcar el camp, tots junts desitjaran per damunt de tot que els punts es quedin a Vilafranca. Partit que té assenyalada l'hora de l'inici per les cinc i mitja d'avui horabaixa sota la direcció arbitral del col·legiat Martín García.

Lliga d'Honor

Rectangle de joc de na Capellera, escenari del darrer partit d'ascens de la Lligueta per ascendir a Divisió d'Honor, entre el Manacor i el Platges de Calvià. Partit d'anada que diumenge passat va finalitzar amb triomf per un a zero favorable al quadre de Magaluf. Avui, tot quedarà decidit, una vegada que hagi finalitzat el partit de tornada. Hora de l'inici, les sis de l'horabaixa sota la direcció de Soberats.

«Memorial Jaume Illana»

Va finalitzar ahir horabaixa, la disputa del darrer partit del triangular que disputaven els tres conjunts classificats corresponents al Memorial Jaume Illana. Com a final de la competició, s'enfrontaren el Carpintería Peralta i el Bar Can Miquel Es Forat. La primera part finalitzà amb mínim avantatge dels manacorins per un gol a zero, avantatge incrementat a la segona part amb un altre gol, que al final els proclamà campions del Memorial. Els corresponents trofeus es faran entrega a la gran festa que divendres dia 28 d'aquesta mes tindrà lloc al Casino Paladium.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.