algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

Rojo: «Ha estat un partit desagradable»

L'entrenador digué que «no hem merescut perdre»

El màxim responsable tècnic del Reial Saragossa, José Francisco Rojo, va comparèixer a la sala de premsa del Lluís Sitjar amb posat seriós i amb ganes d'acabar aviat la seva compareixença de premsa. De fet, va reconèixer expressament que tenia ben poques ganes de parlar «perquè si parlàs molt, hauria de parlar amb el cor i m'estim més no fer-ho».

La parquedat de paraules del tècnic saragossista es va fer extensiva a la seva opinió sobre l'arbitratge, ja que es va limitar a dir que «no vull parlar de l'àrbitre, m'estim més no opinar sobre la seva actuació», tot i que va afegir que «falta veure amb més calma la jugada en la qual ens ha assenyalat penal».

En opinió de Txetxu Rojo, el partit disputat ahir entre el Mallorca i el Saragossa va ser un «partit desagradable» i afegí que «no m'ha agradat gens, hi ha hagut poc joc i, de fet, la pilota ha estat poc temps en moviment, ja que hi havia contínues interrupcions».

Malgrat que el tècnic del Saragossa va considerar el partit molt dolent i avorrit i va reconèixer que els seus homes no havien estat molt inspirats, va afirmar que «no hem merescut sortir derrotats» i va lamentar que «si dol perdre un matx, és de la manera que hem perdut aquest» i encara va afegir que «és molt trist, fa pena perdre així».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.