algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Van Gaal: «El dia del Vila-real no ha estat el pitjor des que estic aquí»

El FC Barcelona juga contra l'equip que quasi fa despatxar el tècnic holandès

L'entrenador del FC Barcelona, Louis van Gaal, no creu que la situació viscuda al Camp Nou durant el partit de la primera volta contra el Vila-real (1-3), amb la massiva protesta dels aficionats que demanaren la seva destitució i la dimissió del president Josep Lluís Núñez, fos la pitjor des que dirigeix el FC Barcelona, tot i que indicà que té «bona memòria» i que no ha oblidat aquella jornada.

En aquells partit, el Barcelona perdé a casa i els aficionats li oferiren una de les majors mocadorades que es recorden al Camp Nou.
«El primer que em ve al cap d'aquell partit són els dos magnífics gols marcats per Craioveanu, però no els he oblidat (els mocadors) perquè tenc bona memòria. De totes maneres, no ha estat el meu pitjor dia aquí, va ser pitjor quan vàrem perdre contra el Bayern de Munic i pràcticament ens acomiadàrem de la lliga de Campions», va explicar. Pel que fa al campionat de Lliga, el tècnic holandès manifestà que no pensa sobre la data en què el seu equip pot conquerir matemàticament el campionat. «M'és igual sí és a casa o a fora. L'objectiu és guanyar la Lliga i sempre pens en el pròxim que és el partit contra el Vila-real», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.