nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Clemente: «Hem perdut davant un gran conjunt»

El tècnic basc reconegué la superiotat del Mallorca

Javier Clemente, tècnic del Betis, no va tenir cap problema, després de la derrota patida pel seu equip davant el Reial Mallorca (1-3), per lloar el conjunt que prepara Héctor Cúper, que per quarta vegada aquesta temporada guanya els sevillans. Per Clemente, els seus jugadors varen fer un bon partit, però es que ahir es va topar davant un gran conjunt, el Mallorca.

«Hem fet un extraordinari esforç i hem perdut contra un gran equip. Més no es pot demanar als meus jugadors, no hi ha res a dir a la derrota. El Mallorca ha estat molt ben posiciont sobre el terreny de joc, molt ràpid jugant i amb unes arrancades impressionants. Nosaltres, a base de voluntat hem intentat arribar a dalt. Denilson ha estat l'únic capaç de rompre un poc la seva defensa, però es que davant ens hem trobat amb un gran conjunt. Quan jugàvem millor i havíem empatat, ells ens han marcat un gran gol des de fora de l'àrea, i ha acabat de decidir el partit», va dir el tècnic basc.

Clemente continuà lloant els homes vermellencs a la vegada que destacava el gran esforç mostrat pels seus jugadors. «Vull ressaltar l'esperit que han mostrat avui els jugadors, però no han pogut fer res, hem de felicitar i lloar el joc del Mallorca, que avui ha estat superb i molt ben organitzat», afirmava.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.