• Màx: 17°
15°

El Mallorca B fa aigües en defensa i cau amb justícia

Els de Nando Pons perden davant el Sevilla per 3-1 i continuen a la zona de perill

SEVILLA 3
MALLORCA B 1

SEVILLA: Monchi (1), Héctor (1), Hibic (1), Velasco (2), Óscar (1), Tsartas (2), Tabaré (1), Francisco (1), Quevedo (2), Juan Carlos (3) i Olivera (1).
Juric (1) per Óscar en el minut 72, Gabi Moya (-) per Olivera en el 76 i Gluscevic (-) per Juan Carlos en el 81.
MALLORCA B: Leo Franco (1), Ivo (0), Ortíz (0), Vaqueriza (0), Porto (1), Pep Lluís Martí (0), Novo (1), Sastre (1), Maldonado (1), Diego Tristan (1) i Luque (0).
Alyson (1) per Sastre en el minut 64, Rondo (1) per Vaqueriza també en el 64 i Jesús Perera (-) per Àlvaro Novo en el minut 77.
ÀRBITRE: Navas Lasa (Col·legi basc). Regular, deixà de xiular un penal clar d'Ivo sobre Francisco a la primera part, i no expulsà el porter del Sevilla, Monchi, a la jugada del penal, quan ho hauria d'haver fet. Mostrà targeta groga als jugadors del Sevilla Hibic (minut 26), Juan Carlos (m.28), Monchi (m.40), Velasco (m.62), Quevedo (m. 66), Héctor (m. 70) i als mallorquinistes Luque (m. 29) i Diego Tristán (m.48).
1-0: minut 37, Juan Carlos supera Leo Franco amb una espectacular vaselina.
1-1: minut 41, Diego Tristán de penal.
2-1: minut 48, Olivera aprofita un rebuig dins l'àrea.
3-1: minut 61, Juan Carlos després d'una gran jugada personal.
INCIDÈNCIES: 25.000 espectadors presenciaren el partit entre el Sevilla i el Mallorca B disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán. Velasco i Luque hagueren de ser atesos, respectivament, d'un tall a la cella.

El Mallorca B va caure ahir derrotat en el Ramón Sánchez Pizjuán davant el Sevilla per 3-1. Un resultat que complica encara més la situació del filial a la classificació.

El conjunt andalús es mostrà molt superior al Mallorca B en tot el partit, sobretot a la segona part, on els homes de Nando Pons varen fer continues errades en defensa. Ni la presència de Luque a l'onze titular "continua amb el seu baix rendiment mostrat en els darrers partits", ni l'extramotivació dels sevillans Maldonado i Diego Tristán "un cop més pecà d'individualisme", ni la imperiosa necessitat d'assolir un bon resultat, bastaren per aconseguir alguna cosa de profit davant el Sevilla, un equip que ahir va fer una passa important de cara a obtenir l'ascens a Primera Divisió.

Només durant la primera mitja hora de partit, el Mallorca B tingué certes opcions, però fou més pels nervis dels locals que pel bon joc dels vermellencs. Juan Carlos, en dues ocasions i l'uruguaià Olivera, per part del Sevilla, i Diego Tristan pels vermellencs, foren els autors dels quatre gols vists a l'estadi del Sánchez Pizjuan.

En definitiva, ja només set partits queden al Mallorca B per assegurar-se la permanència.