algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
22°

Partits del cap de setmana

Calvià-Cardassar Es tracta, sens dubte, d'un dels partits més atractius de la 40a jornada. Ambdós equips es troben ja pràcticament classificats per a la lligueta. El fet de jugar a casa dóna un petit avantatge al conjunt local, malgrat que el Cardassar s'està mostrant perillós lluny del seu terreny.
Àrbitre: Molina. Hora: 18.00

S. Ponça-P. Sóller La lògica fa pensar en un nou triomf del Santa Ponça, líder indiscutible de la categoria. El Port de Sóller, que lluita per aconseguir un lloc per disputar la lligueta d'ascens, ho té certament complicat davant un equip superior. En tot cas, mai no es pot descartar la sorpresa.
Àrbitre: Ramon Cruz. Hora: 18.00

Santanyí-Ferrioler El Santanyí té molt difícil aconseguir la permanència, però encara no ha tirat la tovallola. Així, els locals afronten el partit amb la imperiosa necessitat d'aconseguir els tres punts per continuar somiant en la possibilitat de continuar a Regional Preferent.
Àrbitre: Pérez Díez. Hora: 18.00

Sóller-Casa Miss Casa Miss ha demostrat durant la temporada que és un equip capaç d'aconseguir les més grans victòries i les més sorprenents derrotes. En tot cas, el Sóller compta també amb una gran plantilla, capaç de guanyar qualsevol. El partit es presenta així interessant.
Àrbitre: Lillo. Hora: 18.00

Alaró-Independent L'Independent afronta el partit amb gran optimisme, després que diumenge passat superà el Montuïri dins el terreny de joc de es Camp Redó. L'Alaró, pràcticament descendit, necessita imperiosament els tres punts per continuar somiant en la permanència.
Àrbitre: Serrano. Hora: 17.30

Montaura-P.Arrabal El fet que la Penya Arrabal es trobi molt lluny del seu millor moment fa pensar que el Montaura, que encara no està matemàticament salvat, té moltes opcions d'aconseguir els tres punts en disputa. Hi ha expectació per saber com reaccionarà l'equip de Santa Catalina.
Àrbitre: Corrales. Hora: 18.00

La Unió-Peguera Dos equips molt irregulars durant tota la temporada s'enfronten demà al petit cas Vicari. I són, precisament, les reduïdes dimensions del terreny de joc d'Establiments una de les millors armes dels locals. El partit es presenta interessant i sense un clar favorit.
Àrbitre: De la Càmara. Hora: 18.00

Esporles-La Victòria Partit de pur tràmit per l'Esporles, però de gran importància pel conjunt de s'Indioteria. Un triomf faria possible que el Recreatiu La Victòria tingués encara possibilitats de jugar per aconseguir una plaça a la lligueta. Els visitants són clars favorits.
Àrbitre: Cano. Hora: 17.30

Montuïri-Son Roca El Son Roca, que no fa gaire setmanes semblava descendit, té ara clares opcions d'estar un any més a Preferent. En tot cas, la visita en es Revolt de Montuïri no sembla la millor ocasió per aconseguir sumar més punts. Els locals, segons, són teòricament millors.
Àrbitre: Esteban. Hora: 18.00

Espanya-Alcúdia Després de la sorprenent golejada aconseguida pel conjunt de Llucmajor dins el terreny de joc de la Penya Arrabal fa que l'Espanya afronti ara el partit davant l'Alcúdia pletòric de moral. Això no obstant, els visitants són teòricament superiors sobre el camp.
Àrbitre: Ferrer. Hora: 18.00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.