algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Agermanats per l'afició al futbol

La penya Güell disputà ahir un partit amistós contra una penya del Chelsea

Durant aquests dies es parla del fort dispositiu de seguretat que es posarà (o que ja s'ha posat) en marxa a causa del partit de tornada de la semifinal de la Recopa contra el Chelsea anglès. L'allau de seguidors anglesos, amb reputada fama de perillosos, ha fet que aquest partit més aviat destaqui per aquest fet que no pels transcendentals 90 minuts de joc.

Però n'hi ha que no comparteixen tot aquest enrenou i volen demostrar que en el fons les aficions d'un i altre equip són, per damunt de tot, aficionats i persones normals i corrents. Així, ahir capvespre començà una festa de germanor promoguda per la incansable Penya Güell, que amb Tolo Güell al capdavant gaudiren d'un dia de festa i afició als seus equips. Un centenar de seguidors del Reial Mallorca i del Chelsea anglès es reuní ahir horabaixa al camp de futbol de Son Bonet, per disputar un avanç del que serà el partit de demà dijous al Lluís Sitjar. Per una banda, un Reial Mallorca compost per membres de la Penya Güell, vestits amb les corresponents camisetes de l'equip de la plaça de Barcelona, i al bàndol contrari, onze blues amb les corresponents camisetes del Chelsea FC.

El cap visible de la penya, Tolo Güell, explicava que per ell i tots els que la formen, l'únic important és que volen fer amics per tot Europa i volen conèixer i compartir amb gent que té la mateixa afició. «Nosaltres només volem fer amics. Conèixer gent d'altres països d'Europa que estimen el futbol com nosaltres i res més. No volem saber res de violència ni de res per l'estil, sinó tan sols passar una bona estona amb gent que té una afició comuna a la nostra».

Tolo Güell recordà que els devien una festa com la d'ahir, ja que a l'arribada dels mallorquinistes a Londres, els blues els reberen en un hotel on els convidaren a un buffet «digne de reis». «Nosaltres els devíem una festa en el partit de tornada ja que ells ens tractaren molt bé a Londres», comentà Tolo Güell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.